Wat draag je onder jouw trouwjurk?

Minstens net zo belangrijk als de trouwjurk zelf is wat je onder de jurk draagt. Natuurlijk alleen voor de ogen van je kersverse hubby! Elke bruid wil iets dragen dat super sexy is, maar de realiteit leert dat zoiets niet comfortabel is en soms de vorm van de jurk ten nadele kan veranderen. Dit kan je wél dragen!

Bruidslingerie passen


Voor bruidjes die zich zorgen maken over eventuele zichtbare lijnen van hun ondergoed is een sexy setje niet echt een ideale optie. Hoewel we allemaal gek zijn op kant en strikjes, is het echt iets wat mooi is om te dragen zonder iets eroverheen en dus niet echt geschikt voor onder de bruidsjurk. Weet dat je de hele dag rondloopt in je jurk en die zal hoogstwaarschijnlijk ook niet super comfi of lichtgewicht zijn. Kies dus wel voor comfi ondergoed. Om te voorkomen dat je lijntjes ziet kan je gaan voor seamless ondergoed. Je kunt seamless ondergoed in elke lingeriewinkel wel vinden. Zelfs in de Hema! Een string is natuurlijk ook een optie, maar die zijn nou ook weer niet super comfi... Bezoek een goede lingeriewinkel en laat je adviseren.

Commando-ondergoed


Een merk ondergoed dat door heel veel fashionista’s wordt gebruikt is Commando. Het merk verwijst met hun naam naar het doel van hun product: alsof je naakt bent onder je jurk of witte broek. Het maakt niet uit hoe dun de stof is of hoe licht van kleur of hoe strak de jurk of broek zit, je ziet geen naden of kleur van je ondergoed met een product van Commando. Veel beroemdheden maken er gebruik van. ‘Going Commando’ betekent dus bijna hetzelfde als naakt gaan in dit geval, behalve dat je wel een prettig zittende slip aan hebt. Hier kun je de hele dag mee paraderen en aan het eind van de avond wissel je gewoon even je lingerie om voor de sexy bruidslingerie!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation