Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat draag je als moeder van de bruid? Tips & online shopping adresjes

Als moeder van de bruid wil je tiptop voor de dag komen. Heb je geen zin of tijd om uren door de stad te lopen? Winkel dan lekker online. Lees snel verder, want wij geven de beste digitale shoptips!

Tip 1: Volg de dresscode op de uitnodiging

Twijfel je welke look het best passend is voor de bruiloft van je dochter? De dresscode op de uitnodiging geeft je al een goede richting. Wordt het feestelijk en chique, of mag het wat meer casual?


Lees meer artikelen over Moeder van de bruid


Tip 2: Koop geen jurk buiten je comfort zone

Ondanks de richting die de dresscode je kan geven, is het belangrijk dat je niet al te ver buiten je comfort zone gaat. Als je je lekker in een kledingstuk voelt, straal je dat uit. Dus koop geen ultra chique jurk als dat niet bij je past. Wél kun je dan proberen met de juiste accessoires aan te sluiten op de dresscode.

Online shoppen bij De Galazaak

Online shoppen heeft zo de nodige voordelen. Je kunt lekker comfortabel thuis passen en op je gemak kijken wat je van de outfit vindt. Bij deze online winkel shop je de mooiste moeder van de bruid-jurken! Van koningsblauw tot zalmroze en alles wat daar tussen zit!


Lees meer Pre-wedding activiteiten met je moeder? Doen natuurlijk!


Bijenkorf moeder van de bruid | Shopping

Kort, lang of halflang: ook bij de Bijenkorf shop je online geschikte feestelijke jurken voor de bruiloft van je dochter. In een uitbundige kleur of juist zwart wit; er is ruim keus!

Zalando moeder van de bruid | Shopping

Deze bekende webshop biedt ook genoeg keus voor een feestelijke outfit voor de bruiloft van je dochter. Tip: bestel online direct de lingerie mee die je onder de jurk wil dragen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation