Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat als iemand dezelfde trouwjurk heeft?

Het is gelukt: na maanden voorbereiding ben je niet één keer een bridezilla geweest. Tot je ineens kort voor de bruiloft ziet dat een vriendin die ook gaat trouwen dezelfde trouwjurk heeft gekozen als jij... Wat nu?!

Kleine aanpassingen aan bruidsjurk

Op je bruiloft wil je natuurlijk schitteren, stralen en shinen zoals nooit tevoren. Daarbij hoort een unieke bruidsjurk, maar als je de bruidsjurk in een populaire bruidswinkel hebt gehaald, bestaat de kans natuurlijk wel dat iemand dezelfde bruidsjurk kan kopen. De kans is klein, maar hij is er wel.

En natuurlijk heb jij de pech dat iemand anders jouw jurk heeft uitgekozen!

Wat je hiertegen kan doen zo kort voor de bruiloft, is bruidsaccessoires uitzoeken. Kleine aanpassingen of toevoegingen aan je bruidsjurk kunnen al zorgen voor een heel andere look. Pas op dat je wel aanpassingen kiest die je echt mooi vindt en die de totale look verbeteren voor je gevoel. Je verliest gemakkelijk de zicht op je droomjurk als je er simpelweg voor gaat om er niet hetzelfde eruit te zien als je vriendin.

Bruidsaccessoires voor de trouwjurk

In plaats van een totale break down krijgen kun je het beste roeien met de riemen die je hebt. Je hebt een trouwjurk waar je verliefd op bent, dat verandert niet. Dat een vriendin dezelfde jurk heeft uitgekozen, betekent niet dat de jurk jou niet meer staat. Als je voor bruidsaccessoires kiest om de jurk nét even anders te maken, kan je met kleine accenten al je jurk personaliseren. Denk aan een broche, een sjerp om je middel, een stola, een sluier of een waanzinnig bruidstasje. Vergeet ook je kapsel niet!

Terug naar de bruidswinkel

Een andere optie is terug gaan naar de bruidswinkel. Niet omdat je een andere jurk wil uitzoeken, maar wie weet kan het winkelpersoneel je helpen. Ze kunnen de jurk een klein beetje vermaken of net een andere look geven dan anders. Laat een paar diamantjes bevestigen waardoor je nog meer straalt. Probeer niet over de top te gaan, het is immers geen wedstrijd, al voelt het natuurlijk al heel snel zo. Geen budget voor diamantjes? Denk aan kraaltjes, glitters, een bandje van satijn, een strik, pailletjes of vlindertjes. Maak zelf je unieke jurk, vergeet die vriendin met dezelfde jurk en geniet van je bruiloft!

Tekst: Sanne van Bortel


Toch twijfels over gekochte bruidsjurk

Wat te doen? Je hebt een prachtige trouwjurk gekocht, huilde tranen van blijdschap, hebt foto’s van je laten maken en hebt samen met je beste vriendinnen en je moeder die mee waren trouwjurk-shoppen getoast op je jurk. Maar een paar dagen later twijfel je. Heb je wel ‘de ware’ gevonden? LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation