Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Toch twijfels over gekochte bruidsjurk

Wat te doen? Je hebt een prachtige trouwjurk gekocht, huilde tranen van blijdschap, hebt foto’s van je laten maken en hebt samen met je beste vriendinnen en je moeder die mee waren trouwjurk-shoppen getoast op je jurk. Maar een paar dagen later twijfel je. Heb je wel ‘de ware’ gevonden?

Vind ik mijn trouwjurk wel mooi?

Als je ineens twijfels krijgt over je trouwjurk, haal dan eerst eens even diep adem. Het overkomt vrijwel elke bruid; dolgelukkig met haar aankoop en eenmaal thuis, wanneer ze er nog eens goed over nadenkt, weet ze het ineens niet meer zeker. Dat is heel begrijpelijk, want een trouwjurk is de grootste aankoop voor de bruiloft en zeker de belangrijkste aankoop. Wat kun je doen aan de opkomende paniek over je bruidsjurk?


Bruidsjurkstress

Relax. Denk waarom je de jurk wél mooi vond en wat de doorslaggevende redenen waren waarom je ‘m hebt gekocht. Erken dat het absoluut geen impulsieve aankoop was en dat je je goed hebt georiënteerd. Bekijk niet de foto’s die er zijn gemaakt van jou in je jurk, de kans is groot dat het onprofessionele foto’s zijn in het licht van de bruidswinkel, gemaakt met een mobieltje. Als je je twijfels maar niet los kunt laten, ga dan terug naar de bruidswinkel voor een tweede pasronde. Overleg met de verkoopster, ze maken dit niet voor de eerste keer mee en vaak kan je de jurk ‘on hold’ laten leggen tot je er echt helemaal zeker van bent. Onze tip: doe dit alleen, in alle rust. Laat echt jezelf beslissen. En als laatste: hou op met kijken. Als de jurk eenmaal besteld is, kan je niet meer terug. Er zullen altijd nieuwere modellen op de markt komen, net zoals bij auto’s en smartphones. Op deze jurk ben jij nu gevallen en zul je over een paar maanden in stralen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation