Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Waarom is trouwen zo duur?

Ga je trouwen, dan weet je dat het een aanslag kan zijn op jullie spaarrekening. De grootste kostenposten voor een bruiloft zetten we hieronder op een rijtje, maar er zijn er meer natuurlijk!

De trouwlocatie


Een van de grootste kostenposten is de huur van een trouwlocatie. Droom jij van een bruiloft op een kasteel of pal aan het strand, dan weet je dat daar behoorlijke kosten aan verbonden zijn. Maar het hoeft niet zo duur te zijn! Heeft iemand uit je familie of vriendenkring een mooie, grote tuin? Misschien is het mogelijk om die te transformeren tot jullie trouwlocatie.

Foto- & videograaf


De foto- en videograaf zijn onmisbaar op een huwelijk. Je wilt immers een mooie, tastbare herinnering aan jullie dag koesteren in de vorm van foto’s of een trouwvideo. Het beste resultaat behaal je met een professionele foto- en videograaf. Geen wonder dat dit bepaalde kosten met zich meeneemt.

Ga naar Bruidsfotografie professionals

Bruidsjurk & trouwpak


De bruidskleding is ook een bekende kostenpost. Ga je voor jouw droomjurk en dito pak, dan weet je dat het wel eens flink op kan lopen met de kosten. Wil je hier op besparen? Tegenwoordig is het heel hot om een vintage trouwjurk te kopen!

Trouw- en verlovingsringen


De trouw- en verlovingsringen horen echt bij een huwelijk. Het is niet verstandig om hier veel op te besparen, want je draagt de trouwring immers voor de rest van je leven. Kijk goed rond en vergelijk prijzen om de beste deal eruit te halen.

Bekijk ook Voorbeeld foto's trouwringen

Huwelijksreis


Droom je van parelwitte stranden en een azuurblauwe zee? Dat kon wel eens een dure huwelijksreis worden! Wil je budgetvriendelijk op huwelijksreis, zoek het dan iets dichter bij huis.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation