Waarom de brunchbruiloft een goed idee is

Pluk de dag en trouw lekker vroeg! De brunchbruiloft is slim als je ‘on a budget’ zit, maar er zijn veel meer voordelen.

Stralen zonder stress


Ben je een ochtendmens? Ga dan zeker voor een brunchbruiloft. Je bent fit, hebt er zin in en straalt! Tegelijk krijgt bruiloft stress geen kans: in plaats van dat de druk de hele dag kan opbouwen, valt de spanning na de ceremonie van je af. Zo is er nog een groot deel van je trouwdag over om relaxed te genieten. En daar draait het uiteindelijk om.

Korting trouwlocatie


Is de trouwlocatie van je dromen al maanden vooruit volgeboekt? Overweeg dan een brunchbruiloft. Er is vaak eerder plek, en veel locaties bieden korting op een bruiloft in de ochtend.

Rust en ruimte


Als je om tien uur ’s ochtends trouwt, is er na de ceremonie alle tijd en ruimte voor de foto’s. Op populaire plekken - denk aan het strand - is het op dat tijdstip nog niet zo druk als in de namiddag. En: in de ochtend is het licht meestal veel mooier dan in de middag.

Anders dan anders


Anno 2018 hoeft een huwelijksfeest geen dagvullend programma te zijn. Een brunchbruiloft geeft je de kans om het allemaal net wat ‘anders dan anders’ te doen. Proost op jullie ja-woord tijdens een ontspannen picknick in het park. Regel hippe foodtrucks. Of sluit jullie dag af met een brunch of high-tea voor alle gasten. Dit is niet alleen goedkoper dan een diner, het geeft je gasten ook nog eens veel meer keuze. Zoet en hartig, warm en koud; er zit voor iedereen wat lekkers bij. Niet alleen fijn voor de kieskeurige eters, maar zeker ook voor die oom met een pinda-allergie of je vriendin met lactose-intolerantie. Tegelijk is een brunch, picknick of high-tea lekker informeel: de kids eten een klein hapje en kunnen wat vrijer bewegen dan bij een formeel diner. Zo wordt het een feest voor iedereen!

Daphne Doemges-Engelen


Trouwen op een camping


In eerste instantie klinkt het een beetje vreemd, maar er zijn echt hele leuke manieren om heel hip op een camping te trouwen. Huur bijvoorbeeld een complete minicamping af voor het trouwfeest. LEES MEER...
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation