Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Waar op letten bij het kopen van een trouwpak?

Heb je haar ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Is de trouwdatum al bepaald? En de trouwlocatie? Om nog maar te zwijgen over het vinden van het juiste trouwpak. Dat kan soms best wel een opgave zijn. Dat begrijpen we maar al te goed. In dit artikel delen we daarom een aantal handige tips, zodat je niks aan het toeval hoeft over te laten. Ook al is jouw aanstaande vrouw the centre of attention, ook de bruidegom moet er natuurlijk absolutely smashing uitzien. Lees je verder?

Maak samen een moodboard

Klinkt misschien een beetje suf, maar het helpt echt! Als je samen met je toekomstige vrouw een moodboard maakt, kun je op een eenvoudige manier inzichtelijk maken waar zij jou graag in wilt zien, maar ook omgekeerd. Daarnaast kun je samen besluiten om voor een bepaalde kleur te gaan, zodat de outfits op elkaar afgestemd kunnen worden. Dit kan overigens ook heel subtiel. Denk bijvoorbeeld aan een kleuraccent terug laten komen in een accessoire, zoals een das, broekriem of strik. En, hebben jullie al nagedacht over een bruiloft thema? Bohemian luxe, een vintage bruiloft of een rustieke trouwerij? Het kan tegenwoordig allemaal!

Weet je maten

Een pak met de verkeerde maat: dat is een no-go. Dat spreekt voor zich. Zorg er daarom voor dat je je maten weet. Ook de pasvorm is essentieel om er stijlvol uit te zien. Het online aanschaffen van een pak klinkt misschien verleidelijk, maar is in dit geval niet verstandig. Er zijn namelijk genoeg factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals je lichaamsbouw en het soort pak waar jouw interesse naar uitgaat. Tip: maak er een gezellige dag van en neem een belangrijke vriend of vriendin mee. Je kunt het beste naar een trouwpakken specialist gaan die jou van het broodnodige advies kan voorzien. Zo weet je zeker dat jouw trouwpak perfect past bij jouw figuur, maar er ook nog stijlvol uitziet. Dat is een hele geruststelling!

Vergeet de accessoires niet

Een of meerdere mooie accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken. Het zijn de kleine dingen die een groots effect kunnen hebben. Het maakt namelijk jouw outfit helemaal compleet. Denk hierbij aan de sokken, bretels, pochet, stropdas, manchetknopen of het ondergoed dat je wilt dragen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij blij wordt van je trouwoutfit en er met plezier in rondloopt. Succes!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation