Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vriendschapsringen of relatieringen | Een bijzondere ring!

Willen jullie laten zien dat jullie écht bij elkaar horen? Koop dan samen vriendschaps- of relatieringen. In dit artikelen geven we de nodige inspiratie voordat je op pad gaat om deze bijzondere ringen te scoren.

Wat is de betekenis van een vriendschapsring?


Wordt jullie relatie echt serieus? Dan is een vriendschapsring een mooi symbolisch cadeau voor elkaar. Je laat hiermee zien dat jullie echt bij elkaar horen en voor elkaar kiezen. De vriendschapsring staat voor een bepaalde verbintenis die je aangaat met elkaar.

Relatieringen set


Relatieringen kun je als set kopen: één voor hem en één voor haar. De ringen zijn dan passend bij elkaar qua stijl.

Vriendschapsringen voor de man & vrouw


Vriendschapsringen worden zowel door de man als de vrouw gedragen. Vaak is de ring voor de vrouw wat meer versierd, bijvoorbeeld met een steentje erin.

Stoere ring die vriendschap bezegelt


De materialen titanium en hout maken een ring super stoer! Kies je voor deze ringen, dan laat je zien dat je jullie vriendschap of relatie met een stoere ring bezegelt.

Bijzondere vriendschapsringen laten maken


Wil je iets speciaals aan je vinger? Laat dan jullie vriendschapsringen maken door een professional. Je kunt dan een eigen ontwerp aandragen of aan de hand van het advies van de maker een ontwerp uitkiezen. Wij helpen je natuurlijk op weg door diverse professionals voor je te selecteren!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation