Vraag je vriend ten huwelijk

Jullie zijn voor elkaar gemaakt, je weet het zeker! Het enige wat nog ontbreekt is de kroon op jullie samenzijn.

Ten huwelijk vragen


Je kan natuurlijk wachten tot hij het gaat vragen, maar waarom zou je die stap niet zelf zetten? Het kan maar zo zijn dat jouw levenspartner het niet zo goed durft, of geen idee heeft hoe en waar. Waarschijnlijk heb je zelf al honderden scenario’s bedacht. En één van die scenario’s kan maar zo werkelijkheid worden wanneer je het heft in eigen hand neemt.

Huwelijksaanzoek op Leap Day


Mocht je het toch een beetje vreemd vinden zou je het kunnen vragen op ‘Leap Day’. Dit volgens Ierse traditie de dag waarop vrouwen hun man ten huwelijk mogen vragen. Het enige nadeel is dat dit op 29 februari is en daarom maar één keer in de vier jaar. En als dit net is geweest zou je weer een aantal jaren moeten wachten. De volgende "Leap Day" is op 29 februari 2024.

Kies je eigen verlovingsring


Gelukkig leven we in 2021 en is het juist heel hip om het eens helemaal anders te doen dan de ingesleten tradities. Dus durf lekker hip te zijn, trek de stoute schoenen/ pumps aan en schuif een ring om zijn vinger.


Vergeet niet om ook een hele mooie verlovingsring voor jezelf uit te zoeken. Nog een bijkomend voordeel: Jij kan zorgen dat alles er tiptop uitziet op het vraagmoment. Dat kan nog wel eens anders zijn wanneer je het van hem af laat hangen.

Tekst: Saskia Baggen

Dragen mannen ook een verlovingsring?


Het was tot nog niet zo heel lang geleden gewoonlijk dat alleen vrouwen verlovingsringen droegen wanneer ze ten huwelijk gevraagd zijn. Het is dus nog redelijk nieuw dat ook mannen verlovingsringen dragen. LEES MEER...
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation