Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vlinderstrik kopen

Een vlinderstrik past perfect bij een trouwpak. Maar je kunt dit type strik ook leuk met Kerst dragen. In dit artikel geven we je de beste ideeën als je op zoek bent naar een vlinderstrikje.

Vlinderstrik bruidegom

Zwart, wit, donkerblauw of grijs… De vlinderstrik past meestal perfect bij het pak van de bruidegom. Wil je het juist anders doen, kies dan voor een contrasterende of opvallende kleur. Een gouden vlinderstrikje klinkt misschien gewaagd, maar kan geweldig staan bij een zwart pak! Hetzelfde geldt voor een rode vlinderstrik. Voor wie durft: ga voor een fuchsia roze vlinderstrik als dit mooi past bij de jurk van de bruid.

Vlinderdassen shoppen

Het klinkt logisch om de vlinderdas direct aan te schaffen als je gaat kijken voor het trouwpak. Heb je er toen geen gekocht, en wil je alsnog een vlinderdas? Geen nood, want online is een grote collectie vlinderstrikjes te koop. In alle kleuren van de regenboog, effen of met een dessin… Keuze genoeg!

Vlinderstrik Kerst

Met Kerst extra uitpakken? Je outfit krijgt al snel een upgrade als je een vlinderstrikje draagt. In het rood is het natuurlijk helemaal passend bij Kerst.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation