Vier unieke honeymoon-bestemmingen

Zijn jullie zo’n koppel dat alles net even anders doet dan de rest? Na een originele bruiloft kijk je dan waarschijnlijk wat verder dan de vijf populairste huwelijksreisbestemmingen. Je wilt iets vernieuwends – een unieke locatie waar je foto’s kunt maken die niemand anders op zijn Instagram heeft staan. Je zult dan ook veel online willen delen, waardoor het slim is om internet te vergelijken. Ben jij op zoek naar een originele bestemming voor een huwelijksreis? Wij geven je graag een aantal interessante opties.

Namibië


Altijd al gedroomd van een een honeymoon in Afrika? Zuid-Afrika, Kenya en Zanzibar (Tanzania) zijn erg populair, dus waarom zou je niet eens gek doen en lekker naar Namibië gaan! Als jullie beide wel in zijn voor wat avontuur is dit de beste bestemming voor jullie honeymoon. Ga op safari en ontdek de big five! Verken ook de Sossusvlei waar je de beroemde rode zandduinen kunt belopen.

Azoren


Hoeft je honeymoon niet per se zo ver weg gevierd te worden? Blijf dan lekker in Europa en bezoek de Azoren. Dit is een archipel aan de Portugese kust. De unieke zwarte stranden en het vulkanische landschap dragen bij aan geweldige uitzichten die je je leven lang niet meer zult vergeten. Bezoek de waterbron die in een vulkanische krater is ontstaan op San Miguel en probeer ook Cozido das Furnas, een gerecht dat bereid wordt met behulp van vulkanische hitte!

Suriname


Een honeymoon op Suriname? Een heel goed idee, want Suriname heeft alles. Of je nu als verkenner de jungle in wilt, lekker aan het strand wilt liggen of de sfeer van Paramaribo wilt opsnuiven, het is allemaal mogelijk. Bezoek Surinaamse kookworkshops en geniet van de lekkerste gerechten, terwijl je gewoon alles in het Nederlands kunt doen. Je Frans/Spaans/Italiaans voor dummies mag je dus lekker thuis laten.

Seychellen


Wil jij graag lekker aan het strand liggen tijdens je huwelijksreis? Dan is Seychellen wellicht de bestemming voor jullie. Hier ontmoet de helderblauwe zee de witste bounty stranden die je ooit hebt gezien. Toer met een huurauto het hoofdeiland af dat slechts 30 km lang is en bezoek La Digue, het kleinste, maar mooiste bounty eiland van Seychellen.

Je honeymoon is gepland - en nu?


Misschien ben je nog bezig met het plannen van jullie bruiloft of heb je even tijd om op adem te komen na een super drukke periode. Vergeet niet om je spullen voor de huwelijksreis tijdig in te pakken, zodat je hier niet vlak voor je bruiloft nog over hoef te stressen.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation