Verwen je gasten met koffie, wijn én chocola!

Engels onderzoek wijst uit dat het drinken van een glaasje rode wijn op z’n tijd en het eten van chocolade, een verjongend effect op de huid hebben. Ook drie tot vier kopjes koffie per dag heeft gezondheidsvoordelen, blijkt uit een ander Brits onderzoek. Meer aanmoediging hebben we niet nodig: zo verwen jij je gasten met chocolade, koffie en wijn!

Puur, wit, melk…


Wie houdt er niet van: chocola! Verras je gasten met allerlei soorten en smaken chocolade; van een chocoladefontein en vers fruit gedipt in chocolade tot natuurlijk een mega choco-bruidstaart. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een witte chocoladetaart met een pure chocolade-crème vulling? Wordt het een chocoladetaart met sinaasappel? Of loopt het water jou in de mond bij een chocolade-tiramisutaart? Het zal al een feestje zijn om van de verschillende proeftaartjes te smullen!


Barista


Koffie is tegenwoordig meer dan een bakje troost; er zijn zoveel koffievarianten, -smaken en soorten. Laat een barista komen: deze koffie-expert zet de lekkerste koffies voor je gasten. Met een foodtruck die een goede kwaliteit koffie serveert, gooi je ook hoge ogen. Of kies voor een ‘high coffee’ en serveer koffie samen met chocoladehapjes, -cakes en taartjes.

Wijncocktail


Wil je je gasten verwennen met wijn, laat je dan vooraf goed adviseren. Er zijn wijnen met en zonder bubbels en in allerlei alcoholpercentages. Laat een bartender komen en vraag naar speciale cocktails met wijn als basis. Een bekende cocktail is bijvoorbeeld de Bellini; een mix van Prosecco en perziksap. Voor de gasten die alcoholvrij feesten zorg je natuurlijk voor een cocktail met druivensap!

Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation