Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verliefd op een trouwjurk worden? Trouwjurk passen & tips

Heb jij al jaren een beeld voor ogen hoe jouw droomtrouwjurk eruit moet zien? Wij geven je de beste tips hoe je verliefd op een trouwjurk kunt worden en waar je rekening mee moet houden tijdens het passen.

Hoe wordt jij ook verliefd op een trouwjurk?

De juiste voorbereiding is belangrijk! Kijk rond op ons platform en in trouwmagazines en doe op die manier inspiratie op voor de mooiste trouwjurken. Zo kun je voor jezelf bepalen welke stijl trouwjurk jij het mooiste vindt. Misschien zie je wel een jurk waar je direct verliefd op wordt! Neem een foto van die jurk mee op je telefoon als je gaat passen, zodat ze in de winkel weten wat je bedoelt.


Lees ook meer Be Inspired | Trouwjurken


Juiste lingerie dragen bij het passen van jurken

Ga je trouwjurken passen? Zorg er dan voor dat je de juiste lingerie draagt. Een huidkleurige slip en nude strapples bh is misschien niet het meest sexy, maar wél het beste als je gaat passen. Dit ondergoed schijnt niet door en leidt dus niet af van de jurk.

Een trouwjurk kiezen die past bij jouw figuur

We hebben allemaal onze plussen en minnen als het aankomt op ons figuur. De één heeft lange benen, de ander mooie slanke of gespierde armen, en een derde een prachtig decolleté. Kies een trouwjurk die past bij jouw figuur. Natuurlijk hebben we daar al eerder aandacht aan besteedt op dit platform. Lees hier de tips.


Lees ook Schoenen en bruidstasjes van Jimmy Choo


Vraag alleen die mensen mee van wie hun mening voor jou belangrijk is

Wie vraag je mee als je trouwjurken gaat passen? Er zijn wel bepaalde tradities rondom deze belangrijke gebeurtenis. Maar het belangrijkste is dat je ervoor kiest om de mensen mee te nemen van wie hun mening voor jou belangrijk is.

Als laatste: je trouwschoenen dragen bij het passen van trouwjurken

Als je eenmaal verliefd bent geworden op een trouwjurk, ben je er nog steeds niet helemaal. Je hebt natuurlijk ook nog accessoires nodig, en vergeet vooral ook niet de trouwschoenen die je gaat dragen! Heb je deze trouwschoenen al uitgezocht, neem ze dan zeker mee als je trouwjurken gaat passen. Je kunt er ook voor kiezen om eerst de jurk uit te zoeken en later te shoppen voor bijpassende trouwschoenen.


Ga naar Trouwjurken professionals & vind jouw droomjurk ♡


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation