Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwringen mogen verschillend zijn

Trouwringen lijken vaak veel op elkaar, hoewel er bij de vrouw in de meeste gevallen een (grotere) steen in de ring zit verwerkt. Tegenwoordig is het echter hip om echt een persoonlijke ring te ontwerpen en dus mogen trouwringen verschillend van elkaar zijn. Laat je fantasie maar los!

Ieder z’n eigen ring


Ieder z’n eigen ding, ieder z’n eigen ring. Heb je al maanden een speciaal ontwerp in je hoofd, maar wil je liefje toch heel iets anders aan zijn of haar vinger dan jij? Eerder had je pech en moest je een mooi compromis zien te vinden, maar tegenwoordig (de laatste jaren) hoeft geen van beiden meer in te schikken. Je doet gewoon wat je zelf mooi vindt. Worden de ringen dan heel erg verschillend? Dat is dan pech!


Je kan natuurlijk wel een verbindend element verwerken in de ringen zodat je altijd kan zien dat jullie én jullie trouwringen bij elkaar horen. Juist het steentje of misschien het materiaal of vorm van de ring is dan hetzelfde. De rest mag je zelf ontwerpen!

Edelsmid


Waar kan je beter een ontwerp van je eigen trouwring tot leven laten komen dan bij de edelsmid? De edelsmid kan je helpen met het maken van je ontwerp, door bijvoorbeeld te laten zien wat de eigenschappen zijn van bepaalde edelmetalen. Zo weet je direct wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen trouwring en die zijn eigenlijk onbeperkt. Een goede edelsmid kan jouw droomontwerp omzetten tot een echte ring die voor altijd aan jouw vinger pronkt! Uiteraard helpt hij ook met het ontwerpen van de ring van je partner, zodat ze mooi bij elkaar passen.

Juwelier


De juwelier heeft een vitrine vol met mooie, glimmende sieraden. De kans is groot dat jouw droomring er ook tussen ligt. De kans is nog groter dat je partner en jij niet dezelfde ringen mooi vinden, sowieso niet de eerste de beste ringen die jullie zien. De zoektocht kan dus best wat tijd in beslag nemen en dat geeft niks. Hebben jullie beide een droomring gevonden maar zijn de ringen geen setje? Met een paar kleine aanpassingen (of niet, natuurlijk) passen ze perfect bij elkaar. De juwelier kent alle ringen in zijn winkel en kan uit zijn blote hoofd een passende ring vinden. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation