Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwpakken in een grote maat | Plus size maatpak

Een trouwpak moet je als gegoten zitten, ook als je een grote maat hebt. Gelukkig is er ruime keuze in plus size trouwpakken. In dit artikel geven we je tips voor als je op jacht gaat naar hét geschikte pak.

Een pak voor een plus size bruidegom

Ben je een stevige man, of juist heel lang? Dan denk je misschien dat het lastig is om een goed zittend trouwpak te vinden. Maar dat kan nog wel eens meevallen! Tegenwoordig bestaat er een uitgebreide collecte aan kostuums in grote maten. Vaak is het ook mogelijk om het jasje en de pantalon ieder in de perfecte maat uit te zoeken, in plaats van als pak in zijn geheel. Dat is handig als je specifiek een lange mouwlengte nodig hebt, maar bijvoorbeeld wel kortere benen hebt.

Een maatpak opmeten

Wil je niets aan het toeval over laten, kies dan voor een maatpak. Dan weet je zeker dat het pak voor jouw lijf is gemaakt. Laat je goed voorlichten in de winkel; een specialist zal niet alleen je maten meten, maar ook kijken naar je lichaamshouding. Ook is er nog van alles te kiezen op het gebied van pasvorm. Houd je bijvoorbeeld juist van een broek die nauw sluit of juist wat losser valt? Kijk in de winkel goed naar de mogelijkheden.

Waar kun je een pak voor de bruidegom kopen?

Op onze eigen site vind je hier een selectie van herenmodezaken met specialisten die je perfect kunnen helpen met het uitzoeken van een trouwpak.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation