Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwpak voor mannen in de tinten grijs & zwart

Het zwarte trouwpak in combinatie met grijs maakt komend jaar een comeback. Daarbij hoeft het trouwpak zelf niet klassiek te zijn, een ander mooi (maat)pak in zwarte kleur mag ook. Het meest ideaal zou een pak zijn dat je ook nog kunt dragen naar een ander feestje. Laat je inspireren!

Casual zwart of grijs pak kopen

Als je op zoek bent naar een mooi pak voor je bruiloft, maar je wilt het pak ook nog kunnen dragen op andere feestjes, dan zoek je dus een combinatie van een net maatpak dat niet té chique is. Het klassieke trouwpak kan je dan eigenlijk al links laten liggen. Een driedelig pak kun je wel kiezen, en ook met een stropdas of strikje. Kies voor een donkergrijze strik of stropdas. Het gilet dat je onder je trouwpak draagt kan grijs of zwart zijn met een fijn printje. Denk aan een krijtstreepje, een ruitje of blokjes.

Welke schoenen onder het trouwpak?

Welke schoenen het beste matchen onder je trouwpak is natuurlijk afhankelijk van de kleur van je trouwpak. Ga je inderdaad voor een zwart of grijs pak, dan draag je er ook zwarte of grijze schoenen onder. De sokken zijn natuurlijk zwart van kleur of kies voor een uitbundige vrolijke print waarvan het duidelijk is dat het juist de bedoeling is dat het niet matcht, maar opvalt.

Stropdas of vlinderstrik?

De hamvraag voor vele bruidegommen: een stropdas of een vlinderstrikje? De stropdas is formeler, de vlinderdas is iets meer speels. Een stropdas of vlinderdas kun je natuurlijk altijd wisselen en hoeft dus niet per se bij je trouwpak te passen, ook hier kun je kiezen voor juist iets heel uitbundigs. Misschien iets dat matcht met je gekke sokken? Je kunt ook voor een hele nette look gaan en bij een ander feestje voor een minder formele look gaan. Eigenlijk zijn de mogelijkheden best wel ruim. Mixen en matchen!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation