Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwpak trends van 2022

Heb je nog inspiratie nodig voor je trouwkostuum? Dan zit je hier goed, want in dit artikel we de trouwpak trends van 2022! Zeker als je in de zomer gaat trouwen, kun je hier even heerlijk ideeën opdoen.

Pak zomer 2022

Het gure weer en al die stormen van de laatste tijd geven ons nog niet echt het gevoel dat de zomer voor de deur staat. Toch duurt het niet erg lang meer, en qua mode ligt alles voor de zomer al lang in de etalages. Dat is voor bruidskleding niet anders. Zoek je nog een mooi pak voor de zomer in 2022? Als je voor een lichte kleur gaat, zit je goed!


Trouwkostuum lichte kleuren

Het trouwkostuum in lichte kleuren is aankomende zomer helemaal in. Wel fijn, want lichtkleurige pakken zijn iets minder warm dan donkere pakken. Logisch, want daar brandt de zon niet zo op. Nog een voordeeltje is dat je bij een lichte kledingkeuze ook kunt kiezen voor een lichte stof, zoals linnen. Heerlijk luchtig! Bij lichte kleuren kun je denken aan pasteltinten, maar het licht beige pak (zandkleurige) pak is eigenlijk waar deze trend om draait. Niks voor jou? Er zijn gelukkig nog meer trouwpakkentrends!


Meer trouwpakkentrends

Gelukkig zijn er meerdere trouwpakken trending en hoef je niet per se een licht pak aan te schaffen als je dat niet mooi vindt (of de trends niet wil volgen, natuurlijk). Zo is het double breasted jasje altijd een klassieker en kan je met een smoking ook niet mis gaan. Ook het toepassen van het bruidsthema in je trouwpak zal nooit uit de mode raken. Het is juist leuk om ergens iets van eenheid te hebben, hoe subtiel dan ook. Maak je pak vervolgens af met een paar prachtige accessoires, zoals mooie manchetknopen, een pochet of een luxe horloge. Bij het double breasted jasje staat een pocket watch trouwens weer erg gaaf.

Meer inspiratie lezen over trouwpakken? Bekijk onze andere artikelen!
Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation