Trouwen met paarse accenten & bruiloft decoratie

Een witte trouwjurk gecombineerd met paars voor de grote dag: waarom niet? Paars is een hele sterke, romantische en symbolische kleur. Paarse accenten toepassen op je bruiloft is echt heel mooi.


Paarse tinten


Het is een mooie kleur waardoor alle aandacht direct naar jou getrokken wordt. Het hoeft niet diep paars te zijn, er bestaan zo veel mooie paarse tinten waaruit de accenten kunnen bestaan.Bruidsboeket met paarse accenten


Een paars bruidsboeket is met veel andere kleuren te combineren. Zo past een paars boeket echt bij een witte jurk. Maar de kleur paars in het boeket is ook goed te combineren met bijvoorbeeld groen. Er worden dan ook vaak hulsttakjes of dennen verwerkt in paarse bruidsboeketten. Het zal je ook niet verbazen dat paars vaak voorkomt bij herfstbruiloften, hoewel de kleur geschikt is voor elk jaargetijde. Het is een kleur die veel romantische gevoelens teweegbrengt. Romantiek is zeker de bedoeling op je bruiloft!

Paarse lingerie


Wat is nog sexier dan een rode bruidsjurk? Inderdaad, paarse lingerie. Maak je man helemaal horendol met prachtige paarse bruidslingerie voor een geweldige huwelijksnacht. Met mooie, opwindende lingerie hoef je nauwelijks nog moeite te doen om sex appeal uit te stralen: dat doet de lingerie voor je.
Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation