Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in metallic

Opeens zie je het overal: metallic tinten. Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar deze hippe tinten zijn super leuk bij je bruiloft. Ze zijn feestelijk en makkelijk te combineren.

Eycatcher | Metallic bruidsschoenen

Zilver leent zich geweldig als een aandachtstrekker. Wat denk je van zilveren sandaaltjes of pumps. Louboutin (die met de rode zool) heeft fantastische exemplaren. Natuurlijk vind je ook genoeg mooie schoenen die iets betaalbaarder zijn.

Kies voor een jumpsuit of trouwpak

Kies je als vrouw voor een trouwpak, dan kan je dat geweldig combineren met zilveren oxford shoes of ballerina. Die laatste zijn sowieso praktisch om in te slaan, zodat je 's avonds lekker van schoenen kunt wisselen om te dansen. Ook voor mannen zijn er super stoere, maar op een leuke manier opvallende, zilveren schoenen te vinden. Mooi bij een mooi zwart pak.

Straal van top tot teen

Mag het van jou nog een tintje pittiger, dan kan je kiezen voor een zilveren of gouden jurk. Sprookjesachtig of juist heel stoer gestyled; het kan allemaal. Wat denk je van een jurk met een wijde rok met een smal lijfje geborduurd met diamantjes.

Trouwjurk met riempje

Of een juist wat rustige, aangesloten jurk met een mooi dun zilveren riempje of met een sluier met een zilver draadje er door. Ben je een stoere dame dan kan je ook kiezen in een zilveren of gouden jumpsuit. Wat je ook kiest in zo'n jurk of pak ben je het stralende middelpunt.

Bruiloft decoratie in metallic

Wil je in een traditionele jurk trouwen, maar vind je de metallic trend wel helemaal leuk, kun je het ook verwerken in de aankleding.

Er zijn beeldschone zilveren ballonnen te koop

Of kies goud als accentkleur aan je tafel of ga nog een stap verder met een gouden servies.

Bruidstaart & trouwkaart mixed met metallic

Je kunt metallic als gouden draad (leuke woordspeling) door je trouwerij laten lopen en beginnen met mooie uitnodigingskaarten waarin je een zilveren lintje verwerkt. Laat de bruidstaart afwerken met goud en zilver en je bruiloft zal enorm sprankelen

Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation