Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in de ochtend, trouwfeest in de avond

Als je een kleine bruiloft houdt met een klein budget en gratis gaat trouwen op maandagochtend, wat doe je dan de rest van de dag? Ook al heb je een klein groepje gasten, je wil ze niet na het trouwmoment naar huis sturen en pas weerzien met het avondfeest. Dit kan je doen tussen de plechtigheid en het feest!

Bruiloftsbrunch na huwelijksplechtigheid

Nadat jullie in het echt zijn verbonden in het gemeentehuis, is het nog steeds in de ochtend. Neem de tijd om mooie foto’s te maken met jullie gasten. Je hebt nu de ruimte om verschillende trouwlocatie’s te bezoeken.


Lees ook Dagindelingen voor bruiloften | 3 voorbeelden & plannings tips


Rond een uur of twaalf of één uur ga je ergens met z’n allen brunchen

Heerlijk uitgebreid, zonder haast. Dit kan bij een knusse braderie of jullie favoriete restaurantje. Je hoeft niet de hele toko af te huren, wat weer veel geld scheelt, maar reserveer wel tijdig van tevoren, want zelfs een kleine groep van vijftien mensen neemt ruimte in beslag en heeft voorbereiding nodig in de keuken.


Lees ook Hoe maak je de bruiloftsreceptie écht leuk?


Quality time op je bruiloft

Op veel bruiloften heb je weinig tijd om te socializen met de gasten, maar nu heb je alle tijd van de wereld. Na een heerlijke rustige brunch kan je een rondvaart boeken, waarbij er op de boot heerlijke taart en drankjes worden geserveerd. Geen grachten in de buurt? Ga dan voor een rondrit in een huifkar. Tijdens de huifkartocht of boottocht trek je zeker de aandacht van passanten. Je kunt ook een workshop doen in de uren tussen de brunch en het avondfeest of nog meer foto’s laten maken.


Lees ook Trouwkaarten voor daggasten & avondgasten | Alle ins & outs


Rond een uur of vier kun je beginnen aan een borrel of aperitief voordat het heerlijke bruidsdiner geserveerd wordt

Na het diner kunnen gasten even uitbuiken en een leuke foto van zichzelf laten maken in een photobooth. Daarna is het tijd voor het avondfeest, de dj is aanwezig en de voetjes kunnen van de vloer!


Lees ook Ga jij een bruiloft plannen met daggasten?


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation