Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar kiezen... zo persoonlijk | Vind hier de leukste!

Trouwen wordt nu eenmaal stukken leuker met een knalgoede trouwambtenaar. Een trouwambtenaar die de hele ceremonie persoonlijk maakt en er echt ‘schwung’ aan geeft!

Informele & persoonlijke trouwambtenaar

Een trouwambtenaar kan je inhuren. Als je niet wil dat de gemeente een trouwambtenaar toewijst, kan je zelf contact opnemen met de professionals die elk huwelijk een knallende start meegeven. Je kan zelfs persoonlijke wensen doorgeven, zoals een ceremonie met een grapje of juist een hele emotionele ceremonie.

Zelfstandige trouwambtenaar neemt de tijd voor trouwceremonie

Het leuke aan een persoonlijke trouwambtenaar is dat hij/zij echt de tijd neemt om je te leren kennen en samen tot een geweldige ceremonie te komen.


Ga naar de leukste Trouwambtenaren


Trouwambtenaar met humor

Niets leuker dan van de ceremonie een act te maken, toch? Er mag dus best een beetje pit in! Laat dat maar aan de trouwambtenaar met humor over. Hij of zij maakt er zo’n fijne ceremonie van dat niemand zich ook maar één moment verveelt.

Interactieve trouwceremonie

Tijd voor een originele ceremonie waarbij jullie op een geheel nieuwe wijze in het echt worden verbonden. Een goede trouwambtenaar is persoonlijk, informeel maar heeft veel respect voor jullie, gaat interactief met zowel bruidspaar als gasten om en heeft als je geluk hebt ook nog eens een gezonde dosis humor! Hebben jullie al zin om te trouwen?Ga naar zelfstandig TrouwambtenaarTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation