Trendy bruidssneakers met een sleehak

Voor de bruid met een wens om zowel trendy als comfortabele bruidsschoenen te dragen op haar bruiloft hebben we goed nieuws: er bestaan super mooie sneakers die meer dan geschikt zijn voor een bruid. Comfi en stijlvol, met of zonder sleehakje. Wat wil een bruid nog meer?

Comfortabele bruidsschoenen


Niet elke bruid ziet het zitten om haar comfort op te geven en de hele dag rond te rennen op hoge hakken. Ja, hoge hakken zijn prachtig en sexy en zorgen voor een gelifte kont en doen je langer lijken, maar er staat tegenover dat je na een uur al zere voeten hebt, waarschijnlijk ook blaren, dat er weinig hoge hakken zijn die echt goed passen en echt lekker dansen kan ook al niet. Bovendien, bruidjes, denk eens na: hoe vaak zie je jouw bruidsschoenen nou echt? Vaak hangt er een prachtige bruidsjurk overheen. Dus wees lief voor jezelf en kies voor heerlijke comfortabele sneakers met een klein hakje waar je de hele dag gek op kunt doen.

Bruidsfoto’s maken met hoge hakken


Wil je dan toch graag op de foto met hoge hakken om in elk geval de illusie te wekken dat je de hele dag op chique bruidsschoentjes hebt gelopen? Neem dan een mooi paar hakken mee naar de bruidsfotoshoot. Dan zien je voeten er ook nog ontspannen uit, in plaats van rood of gezwollen. Vlak voor en na de fotoshoot wissel je gewoon weer met je superfijne sneakers en ga je verder met de orde van de dag.

Bruidsschoenen of gewone schoenen?


Nog een pluspunt van bruidssneakers: ze zijn zó leuk, dat je ze ook ‘gewoon’ kunt dragen. Dus de week na jouw bruiloft trek je ze gewoon weer aan. Ze zitten immers heerlijk. Elke keer als jij je voetjes in je bruidssneakers glijdt, krijg je weer een bruiloftsgevoel. Dat is fijn, toch? Waarschijnlijk draag je jouw bruidsschoenen niet meer zo vaak als het om hoge hakken gaat, want die schoenen stralen echt de bruids-vibe uit. En dat staat toch wel een beetje gek onder je jeans.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation