Welke.nl

Tien jaar samen, welk cadeau geef je elkaar?

Tien jaar een relatie is een hele poos, ongetwijfeld met ups en downs. Een periode waarin is bewezen hoe sterk jullie samen zijn. Een moment dat je goed moet vieren, maar hoe? Wat geef je elkaar om te laten zien dat je nog steeds even gek op elkaar bent?

Lieve jubileumcadeautjes


Ondanks dat de jaren voorbij vliegen, is tien jaar echt wel lang. En als jullie nog steeds zo gek op elkaar zijn als in het begin, dan moet dat natuurlijk gevierd worden! Geef elkaar een kleinigheidje, een mooi gebaar zoals een lieve brief of een romantisch etentje. Tover het huis om, zet kaarsjes neer, draai mooie muziek, kook elkaars lievelingsmaaltijd, kruip met elkaar op de bank voor goede film. Geef een sieraad cadeau dat jullie liefde symboliseert. Ook leuk: doe een week lang elkaars klusjes en doe elke dag een overdreven lieve daad.

Samen weekendje weg


Vinden jullie het lastig om cadeautjes te geven of zijn jullie het geven van een presentje wel een keertje beu? Of genieten jullie gewoon veel meer van een weekendje weg, even weg van de hectiek thuis en opgaan in een andere omgeving? Een weekje op vakantie kan natuurlijk ook. Kies wat leuke activiteiten om te doen op je vakantie of tijdens het weekendje weg. Bezoek een spa zodat je helemaal ontspant, zorg voor veel tijd met z’n tweeën zodat je eens heerlijk kunt terugblikken op jullie hele relatie. En kijk eens naar de toekomst, wat brengt die voor jullie?

Huwelijksaanzoek!


Tien jaar samenzijn is lang. Erg lang. Misschien tijd voor een volgende stap? Een aanzoek wellicht? Dat kan je mooi combineren met een weekendje weg, maar het hoeft natuurlijk helemaal niet groots te zijn. Doe waar je je prettig bij voelt. Het aanzoek doe je niet voor de goedkeuring van anderen. Zitten jullie super romantisch op de bank en delen jullie een intiem moment? Dan is dat misschien wel het perfecte moment voor jou. Je kunt het moment tot in de puntjes voorbereiden, maar wanneer het echt tijd is, voel je dat vanzelf. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation