Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tafeldecoratie met groene takken op je bruiloft staat prachtig!

Ben je een natuurmens, of vind je groen gewoon een prachtige kleur? Dan ga je zeker voor tafeldecoratie in de vorm van groene takken. In dit artikel geven we je inspiratie om de tafels zo mooi mogelijk en natuurlijk aan te kleden.

Eucalyptus is prachtig voor tafeldecoratie


De ingetogen grijsgroene kleur van de Eucalyptus staat prachtig bij wit tafellinnen. Liggende takken Eucalyptus over de tafel met hier en daar een witte bloem ertussen geeft een ultra-chique uitstraling aan de dinertafel.

Groen takje op het bord


Less is more: een enkel groen takje op het bord is o zo mooi. Dit is een subtiele tafelversiering waar je niet veel styling-skills voor hoeft te hebben.

Lees ook Groene bruiloft decoratie | Groen thema afbeeldingen

Naaldtakken zijn uitermate geschikt voor tafeldecoratie


Naaldtakken lenen zich bij uitstek om als solitair in vaasjes op de tafels neer te zetten. Let op de juiste hoogte, zodat mensen elkaar over het groen wel goed aan kunnen kijken.

Lees ook Groene & hangende bloemdecoratie ideeën voor je bruiloft

Tafeldecoratie met groen zelf maken


Natuurlijk hoef je niet alles kant en klaar te kopen. Tafeldecoratie met groen kun je simpelweg zelf maken! Heb je een klimophaag in de tuin? Wikkel tussen lange slierten klimop een snoer lampjes en voilà, je hebt een betoverende tafeldecoratie gemaakt!

Lees ook Bruiloft linten: de beste decoratie tips!

Groene takken kopen


Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om kunstgroen te kopen. Voordeel is dat je dit al lang voor de bruiloft in huis kunt halen en het ongeacht de omstandigheden mooi blijft.

Ga naar online Groene takken kopen
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation