Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Groene & hangende bloemdecoratie ideeën voor je bruiloft

Hangende bloemdecoraties zijn helemaal hot. We zien ze vooral boven de dinertafels en in grote zalen, maar je kunt de ceremonie ook helemaal opfleuren met groene bloemdecoraties. Laat je inspireren door deze prachtige bloemstukken!

Trouwen onder de buitenlucht


De groene bloemdecoraties zorgen er niet alleen voor dat een ruimte opfleurt, je krijgt ook het gevoel dat je trouwt onder de buitenlucht. Terwijl je gewoon lekker binnen bent. Wel zo fijn als het buiten niet zulk lekker weer is als je had gehoopt. Als je niet naar buiten kan, haal je met deze bloemdecoraties het buitengevoel naar binnen.

Hangende bloemen op je bruiloft


Vier je de bruiloft wel in de buitenlucht? Ook dan zijn hangende bloemen en groene bloemstukken hartstikke mooi boven bijvoorbeeld de dinertafels. De bloemen geven een heel knus gevoel en de sfeer wordt er direct een stuk romantischer van. Hang een paar theelichtjes in de bloemstukken (iets lager dan de bloemen en planten) zodat het bij schemering sprookjesachtig eruit ziet.

Bekijk ook Afbeeldingen bruiloft decoratie

Hangende bloemdecoraties zijn helemaal hot


We zien ze vooral boven de dinertafels en in grote zalen, maar je kunt de ceremonie ook helemaal opfleuren met groene bloemdecoraties. Laat je inspireren door deze prachtige bloemstukken!

Bloemdecoraties boven de trouwtafel


Op de ceremonie moet je op een gegeven moment een krabbel zetten in je trouwboekje. Dat gebeurt aan tafel. Nog een ideale plek voor een prachtig bloemstuk. Dat hoeft niet moeilijk te zijn: koop een paar hoepels en bevestig de bloemen van je keuze eraan. De hoepels hang je gemakkelijk op aan het plafond. Dit extraatje maakt de ceremonie nog net weer een stukje specialer. Daarnaast staat het prachtig op de foto, want een foto wordt zeker gemaakt op dit moment!

Bloemenslingers als trouwdecoratie


Geen fan van de grote bloemstukken? Kies een geschikte groene plant of bloem en maak er slingers van. Hang deze boven de tafels in de feestzaal of bij de ceremonie. In de kerk kun je ze langs de kerkbankjes hangen. Je moet een beetje denken aan lianen, maar dan subtiel en niet junglestyle. Het ziet er prachtig uit en de hele zaal fleurt op van een beetje groen. Het is ook gemakkelijk op te hangen en te verwijderen en groene planten blijven lang goed. Ideaal!


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation