Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Groene bruiloft decoratie | Groen thema afbeeldingen

Houd je van de natuur, van planten en van een natuurlijke uitstraling? Dan kies je natuurlijk voor decoraties in het groen op jouw bruiloft. Wij geven je de beste inspiratie om uit te pakken in deze mooie kleur.


Trouwkaarten groen


De trouwkaart zet de toon voor het thema van jullie bruiloft. Met een trouwkaart in een groen tintje, kies je voor een natuurlijke uitstraling vol klasse.Groene decoratie tafel bruiloft


Houd je van groen, dan mogen groene decoraties niet ontbreken op de dinertafel. Vaasjes met bloemen, een enkele bloem naast het bord of een takje groen ter decoratie: het is heel stijlvol en natuurlijk. Kies voor groene linnen servetten als accent onder de borden om het helemaal af te stylen.


Bruidsboeket met veel groen


Een bruidsboeket met groene takken en een paar witte bloemen straalt stijl en rust uit. Eucalyptus is heel geschikt voor in een bruidsboeket.


© Melanie J Crowe | Shutterstock•com

Groene trouwauto


Wil je een ‘anders dan andere’ trouwauto? Ga voor een groen exemplaar! Past perfect bij jouw boeket en accessoires.


Trouwbedankjes verpakken in allerlei tinten groen


Heb je trouwbedankjes geregeld? Dan is het heel leuk om deze te verpakken in een groen papiertje. Kies voor diverse tinten of wissel af met de kleuren lint voor een beetje variatie binnen de themakleur groen.


Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation