Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Surprise! Huwelijksaanzoek op Pakjesavond

Heel veel mensen vieren op vijf december Pakjesavond en daarbij worden er flink wat surprises geknutseld. Als je al een tijdje met het idee zit te spelen om jouw liefje ten huwelijk te vragen, dan kun je dat heel mooi via een surprise doen!

Huwelijksaanzoek met surprise of gedicht


Met Pakjesavond trekken we vaak lootjes voor elkaar en maken we dan surprises en gedichten voor elkaar. Het blijft dan tot het laatste moment spannend wie nu voor wie iets heeft geknutseld. Dat is ideaal als je een huwelijksaanzoek wilt doen! Je kunt de ring (of een dummy, to be safe) verstoppen in een surprise of middels een prachtig gedicht een aanzoek doen. Tip: kijk of je jouw surprise of gedicht als laatste kunt doen, want alles wat na jouw aanzoek komt, zal natuurlijk een beetje verbleken. Eindig dus met een knaller!

Verloving op Pakjesavond


Je kunt natuurlijk een surprise maken van een enorme ringdoos met een dikke strik erom. Dat legt het er wel een beetje dik bovenop. Wil je het nog spannend houden, denk dan aan een surprise die op het eerste oog niet veel heeft te maken met het aanzoek. Bijvoorbeeld een surprise waarbij je eerst verschillende andere pakjes moet uitpakken. Het allerlaatste pakje is dan de ring, en dan zit jij natuurlijk al klaar op één knie.

Huwelijksaanzoek met humor


Surprises op Pakjesavond draaien vaak om humor. Laat je liefje eerst het hele huis doorzoeken naar cadeautjes, zodat je even de kamer kunt omtoveren. Laat familie en vrienden helpen, geef bijvoorbeeld iedereen een stuk papier met een woord erop. Samen vormt het natuurlijk de zin “Wil je met me trouwen?”. Je aanstaande verloofde is dan druk bezig met de puzzeltocht waarvan ze denkt dat het bij haar surprise hoort. Ondertussen zorg jij voor de verrassing van haar leven! En hoe fijn is het dat jullie meest dierbare vrienden en familie er dan ook bij zijn. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation