Superschattige kinderbruidskleding voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Kinderbruidskleding is er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor stoere kinderbruidskleding, schattige kleding of zorgen dat er exacte mini-replica’s van jouw trouwjurk rondlopen. Met onderstaande tips voor kinderbruidskleding zien alle meisjes op de bruiloft er super cute uit!

Bloemenmeisjes


Kinderbruidskleding is vooral bloemig, fleurig en schattig. Logisch ook, want kinderen hebben van nature iets puurs en onschuldigs en lijken wel van nature prachtige kleine mensjes. Met de juiste kinderbruidskleding zijn het net engeltjes… of bloemenmeisjes. Zo hebben wij kinderbruidskleding gezien waarbij het lijfje van een gladde, glanzende witte stof is gemaakt. Om het middel zit een lichtkleurige strik en daaronder begint een rok waar je u tegen zegt. Gemaakt van allemaal witte bloemblaadjes van stof waardoor de rok wijd oploopt, tot de grond. In het haar van het meisje zit een bloemenkrans, eveneens van witte bloemen, om zo de kinderbruidskleding helemaal af te maken. Of de simpele versie, een slank jurkje tot boven de enkels met om het midden een dieppaars lint. Een grote bloem van dezelfde kleur paars in het haar en eventueel nog een tasje of een mandje met bloemetjes in de hand.

Kleurrijke kinderbruidskleding


Ook leuk: omringd worden door kleurrijke elfjes terwijl je zelf in een stralend witte jurk paradeert. Bovendien wordt wit zo snel vies bij kinderen, dus laat je eens inspireren door onze kleurige en fleurige ideeën! Bijvoorbeeld een jurkje met verschillende groentinten met op de rug één grote witte strik. De plooien lopen vanaf de oksels tot de grond, maar bij het middel zijn de plooien vastgezet voor de vorm. Een bloemetje in de hand en eentje in het haar en jouw dochter knalt met deze kinderbruidskleding. Of verschillende prachtige diepe kleuren in één jurkje. De kinderbruidskleding kan niet fleurig genoeg zijn. Een grote donkerpaarse of auberginekleurige strik als lijfje, daaronder allemaal ogenschijnlijke losse plooien stof die tot de grond rijken. De kleuren licht- en donkerblauw, licht- en donkergroen, paars en dieprood wisselen elkaar af. In het haar een stuk met zwarte veren, anders worden de kleuren wel te veel. Voor meer rust kun je het lijfje van wit satijn laten maken.

Stoere kinderbruidskleding


Deze rubriek mogen we niet overslaan want oh, wat zijn die kleine meisjes mooi in deze stoere kinderbruidskleding! Denk aan een knielang wit jurkje met korte mouwtjes en een band om het middel. En dan stoere bruine cowboylaarzen eronder! Een simpel bloemetje in haar handjes en haar haren lekker los. Of een jurkje tot net onder de knie, waarvan de eerste laag van de rokken wit is en de onderliggende lagen een zandkleur hebben. De band om haar middel heeft dezelfde kleur en een streepje op de mouwtjes ook. Cowboylaarsjes staan hier ook super schattig en stoer. Een gouden hoofdband kan prima gecombineerd worden met de bruine tinten. Helemaal stoer: een lijfje van spijkerstof met een rokje met veel lagen en een cowboyhoed en laarzen. Yiihaa!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation