Sneltekenaar entertainment op de bruiloft

Live painting, een sneltekenaar of karikatuurtekenaar op jullie bruiloft? Dat is niet alleen geweldig entertainment, zo hebben de gasten ook nog een leuk aandenken aan de bruiloft! Het inhuren van een sneltekenaar kan ook een origineel cadeau zijn aan het bruidspaar.

Live paint op bruiloften


Live painting is nog niet veelgehoord op bruiloften, en dat is eigenlijk wel gek, want het is waanzinnig om naar te kijken en het resultaat is nog veel mooier. Als entertainment is het dus een geweldige aanvulling op jullie bruiloft, want wat is leuker dan kijken naar iemand die vol passie en concentratie in een oogwenk een schilderij maakt van een scène op de bruiloft? Denk aan de openingsdans van het bruidspaar of de eerste toast. Ook de kus is een romantisch moment om te laten vereeuwigen op het doek. Zet talent aan het werk en ontvang prachtige schilderijen van jullie bruiloft. Live action painting rocks!

Karikatuurtekenaar inhuren voor bruiloft


Live painting is prachtig, maar als je het een leuker idee vindt dat iedere gast zich kan laten tekenen, dan is een karikatuurtekenaar misschien geschikter voor jullie bruiloft. De karikatuurtekenaar maakt bovendien de bruiloftsgasten aan het lachen, want heel serieus is zo’n tekening natuurlijk niet. Vaak worden er ‘bobble heads’ getekend: mensen met hele grote hoofden. Erg leuk om ‘live’ naar te kijken en bovendien heb je na een paar minuten een leuke tekening van jezelf. Maarten de Bruin is zo’n tekenaar, bekijk zijn werk op onze website!

Sneltekenaar inhuren trouwfeest


Mocht je een karikatuurtekenaar of een live painter niet bij jullie bruiloft vinden passen, denk dan eens aan een sneltekenaar, zoals sneltekenaar Stanley op onze website. Een verschil met een karikatuurtekenaar is dat een sneltekenaar ook realistische portretten maakt (hoewel een karikatuurtekenaar dit vast ook kan). Vooral in grijstinten kan dit een erg mooi aandenken zijn aan jullie bruiloft. Welke kunstenaar past het beste bij jullie trouwerij?

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation