Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Over de top tafeldecoratie tips

De één houdt van een subtiele aankleding van de locatie en bij de ander kunnen er niet genoeg tierelantijntjes hangen. Sommigen maken gebruik van een thema en anderen kiezen gewoon alles wat ze mooi vinden. Bij welke groep hoor jij?

Veel lampjes, kaarsjes en lichtjes

Less is more? Niet in dit geval. Eerder het tegenovergestelde: more, more, more! Misschien herken je het wel: je ziet een prulletje dat je leuk vindt en je neemt het direct mee. Eenmaal thuis heb je direct een plekje bedacht voor je nieuwe aankoop, tussen alle andere gezellige prulletjes die er al hangen. Rommelig? Welnee, gezellig!


Lees ook Maximaal effect bruiloft decoratie, minimaal kosten: lichtjes!


Tijdens het decoreren van je trouwlocatie kan je helemaal losgaan wat betreft decoratie en iets wat je wat ons betreft nooit genoeg kan hebben, zijn schattige lichtjes. Kleine lampjes, kerstlampjes, ledlichtjes, echte of nepkaarsjes. In de vorm van bloemetjes of met bepaalde effecten. Gegarandeerd een cozy sfeer!

In kleur en geur

Je hoort iemand wel eens iets ‘in geur en kleur’ navertellen. Bij jouw bruiloft zal dat letterlijk het geval zijn, want bij een over de top tafeldecoratie horen veel kleuren en geuren. Dat kunnen heerlijke geurende bloemen zijn, maar ook natuurlijk geurkaarsjes of wierook.


Ga naar een boel Decoratie tips & laat je inspireren


Pas wel op met wierook, niet iedereen kan ertegen of houdt ervan tijdens het eten. Naast de gezellige geurkaarsjes vindt elke gast een schattig cadeautje op zijn/haar bord en staan er gedichtjes of spreuken ingelijst op de tafel.

Chill out achtergrondmuziekje

Wat is een feestje zonder muziek? Zorg voor een gezellig achtergrondmuziekje door een akoestisch live bandje in te huren of misschien wel een soloartiest met een prachtig, gevoelig nummer op de gitaar, piano of viool. Een dj is ook mogelijk, maar zorg wel voor rustige muziek. Niemand geniet van oemf-oemf-oemf tijdens het dessert. Livestreamen via YouTube kan ook, of maak een USB-stick met passende muziek.

Minder sfeervol, maar minder duur dan een band inhuren

Neem voor het tafelen ongeveer twee uur in gedachten aan een prachtige lange tafel, afhankelijk van de hoeveelheid gasten. Te lang tafelen kan averechts werken. Speeches hoeven niet meer, die zijn bij de receptie en het bruidstaart eten al gegeven.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation