Maximaal effect bruiloft decoratie, minimaal kosten: lichtjes!

Wil je een maximaal effect, maar heb je een minimaal budget? Ga voor sfeervolle lichtjes om jouw bruiloftslocatie in een sprookjesachtige setting te brengen.

Maximaal effect, minimaal kosten: lichtjes!

Heel veel lichtjes


Iedereen die ’s avonds wel eens een paar kaarsjes aansteekt, weet: een waxinelichtje hier en daar zorgt voor veel sfeer! Natuurlijk kun je kiezen voor kaarsen in windlichten of lantaarns, en waxinelichtjes op tafel zetten. Maar er is zoveel meer mogelijk met een beetje fantasie en creativiteit.

Kroonluchter


Wat dacht je van een gigantische kroonluchter die je boven de tafel hangt. Knoop een lichtjessnoer aan de kroonluchter en laat deze aan beide zijden schuin naar beneden lopen. De gasten worden omgeven door een lint van licht!

Versier de planten met lichtjes


Je kunt er ook voor kiezen om de eettafel op te sieren door ernaast twee grote plantenbakken te plaatsen. Versier de planten of boompjes erin met lichtjes voor een gezellig effect.

Kerstverlichting gebruiken voor bruiloft decoratie


Hou je een buitenbruiloft, dan is het natuurlijk geweldig om de bomen op het terrein te voorzien van sfeerlicht. Lampionnen aan de takken of kerstverlichting die je er omheen wikkelt: het geeft een sprookjesachtige sfeer.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation