Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De lente bruidstafel die heerlijk ruikt

De lente lijkt soms dichterbij dan ‘ie werkelijk is met deze warme wintertemperaturen en daarom moesten wij denken aan lente bruidstafels. Prachtig aangekleed met de lekkerste seizoenshapjes en passende decoratie. Kijk en geniet!

Warme winter


Heb je ze ook al gezien, die bloembollen die hun kopjes alweer boven de grond uitsteken? Dat komt door de warme winter. Bij het zien van de bloemen en het voelen van de warme zon op mijn gezicht denk ik alweer aan... lente bruidstafels! De lente brengt veel bruiloften met zich mee en tevens heerlijke seizoensproducten.


Zo’n lente bruidstafel ruikt veel te lekker en ziet er prachtig uit. Bovendien heeft de tafel een positief effect op mensen, ze worden blijer en vrolijker en gaan meer kletsen.

Bruiloftstafel receptie


Denk aan prachtige gekleurde bloembollen met heerlijke geuren zoals narcissen of tulpen, gecombineerd met pastelkleurig servies. En dan de bruidstaart, mijn hemel, die ziet er prachtig uit! Het water loopt iedereen al in de mond bij het zien van de prachtig aangeklede bruiloftstafel. De receptie kan niet snel genoeg voorbij zijn... Snijd de taart nu maar snel aan!


Of nog leuker, cup cakes. Snijden niet nodig, gemakkelijk uit te delen en je hoeft niet bang te zijn dat er niet genoeg zijn, want de aantallen zijn gemakkelijk aan te passen op het aantal gasten.

Bruidstafel gevuld met hapjes


Het is nog winter, maar wie denkt er nog niet aan? De lente! Laat de warmte en het getsjirp van vogeltjes maar weer komen. Een ideaal seizoen voor bruiloften.


Bij binnenkomst worden de gasten begroet door een volledig aangekleden bruidstafel, eentje die heerlijk ruikt en waarop allerlei lekkere hapjes staan uitgestald. Tapas, olijfjes, fruit, chocolade, champagne, stokbroodjes, minipizza’s, verse groenten... Uiteraard ook zoetigheid. Smullen! Een goed aangeklede bruidstafel brengt iedereen in een verlekkerde sfeer en wakkert de eetlust goed aan.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation