Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Onverwacht mooie momenten op je bruiloft

Soms overvallen de emoties je ineens, of je moeder of vader. Of opa en oma, of aanstaande man, of wie dan ook. Toch kun je van tevoren wel uitgaan van bepaalde emotionele momenten, zoals het aantrekken van de jurk, het spreken van een dierbaar iemand of de dans.

Bruidsjurk aantrekken

Kalmpjes doorloop je alle fases van de ochtend van je bruiloft; ontbijten, haar en make-up laten doen, maar vlak voordat je de trouwjurk aantrekt komt het ineens allemaal aan: dit is echt. Het gaat nu echt gebeuren. Even diep ademhalen en weer rustig doorgaan!


Lees ook Bruiloft tips voor een geweldige trouwdag


Hulp van je bruidsmeiden

Als je bruidsmeiden hebt om je te helpen gedurende je bruiloft, of misschien je zus(sen) of moeder, kan het ineens heel emotioneel worden. Ineens zie je hoe meedenkend je familie is of je bruidsmeiden zijn en besef je dat je enorm veel geluk hebt met deze mensen om je heen.

Ontroerende momenten met je schoonfamilie

Je verwacht natuurlijk een aantal speciale momenten te hebben met je ouders en broers of zussen, maar ook je schoonfamilie zal voor ontroerende momenten zorgen. Na deze dag hoor je officieel bij de familie en dat geeft een warm gevoel.


Lees ook Bruiloft ideeën die jullie gasten echt waarderen!


Grootouders op je bruiloft

Een ontroerend moment is het zien van je grootouders op je bruiloft. Je ziet ze naar jullie kijken – het bruidspaar – en ziet dat hun ogen glimmen van trots. Ze hebben hun mooiste kleding aangetrokken en ondanks het feit dat ze moeilijk bewegen, zijn ze er speciaal voor jou. Dat maakt je emotioneel en dat mag je ze best laten zien.

De openingsdans op jullie bruiloft

De openingsdans maakt vaak bij iedereen heel veel emoties los. Ouders en grootouders pinken een traantje weg, broers en zussen kijken vol trots toe en andere toeschouwers worden gewoon heel erg blij van zo’n gelukkig en mooi stel op de dansvloer. Al gauw mogen de gasten zich bij jullie voegen en delen in het ultieme geluksgevoel dat daar gecreëerd is. Voor al deze momenten bij elkaar heb je zeker een pakje tissues nodig, en misschien is het handig om deze overal te hebben liggen!
Tekst: Sanne van Bortle

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation