Mannenkleding voor de chille beachwedding

Trouwen met hoge temperaturen? Dat vraagt gewoon om een beachwedding met een hoog relaxgehalte en dito kleding. Weg met die warme smokings, hallo teenslippers en korte broeken!

Trouwen op het strand


Bij warm weer zit je het liefst de hele dag aan het zwembad of op het strand, met een lekker verkoelend drankje onder een parasol. En dan wil je natuurlijk met je blote voeten in het zand en pootjebaden in de zee. Maar ja, dat kan natuurlijk niet met je nette pak en dure schoenen. Bij een relaxte beachwedding, zonder teveel tradities, kan je echter gewoon een korte broek aantrekken met een nette polo of een bloes met een colbertje erover aan. Te warm? Colbertje uit!

Accessoires voor de beachwedding


Ga je naar een strandbruiloft en mag je voor een gedeelte van de bruiloft zelf weten wat je aantrekt? Ga voor een casual beach look. De (teen)slippers en je zonnebril mogen natuurlijk niet ontbreken. Casual betekent echter niet dat je er niet verzorgd uit kan zien. Laat die tanktop dus thuis en kies voor een luchtige blouse, een chique horloge en een nette riem. De zon zakt langzaam in de zee, de lucht voelt al gauw wat frisser aan, gelukkig heb je een colbertje of een net vest meegenomen. Die trek je snel over je blouse aan en je avond-outfit is weer compleet.

Korte broek aan op bruiloft


Vaak wordt een korte broek niet echt als nette kleding gezien en daarom worden korte broeken ook niet vaak op kantoor gedragen. Hetzelfde geldt voor bruiloften. Op een strandbruiloft wordt er vaak wel door het bruidspaar aangegeven of zij een korte broek ‘toestaan’ of niet. De locatie en het weer is er in elk geval geschikt voor. Een korte broek kan trouwens prima een chique outfit zijn in combinatie met een mooie blouse. Kies als stof geen spijkerstof en dan heeft zo’n korte broek alweer een hele andere uitstraling.

Sanne van Bortel | Ga voor de video: Aced Design RumpHim
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation