Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Luxe bruiloftsdecoratie in een handomdraai

Wat betreft de bruiloftsdecoratie kan je alle kanten op. Je kunt het zo duur maken als je wilt, maar je kunt ook heel goed besparen op dit onderdeel. Wil je wel de luxe look én besparen op je bruiloftsbudget? Met deze makkelijke tips krijg je dat voor elkaar.

Bruidsstoelen versieren

Doe iets speciaals met de stoelen waar jullie, de bruid en bruidegom, op gaan zitten. Gebruik materialen die je al om je heen hebt. Maak bijvoorbeeld een bloemenkrans en hang deze om de stoelen (kijk uit met stuifmeelvlekken). Of maak een lint om de stoelen. Zoek twee leuke bordjes met ‘Mrs & Mr’ of hang wat hartjes of pijltjes aan de stoelen die naar elkaar wijzen. Een parelketting of een groot hart eraan kan ook nog!


Ga naar Voorbeelden stoel decoraties


Kaarsen als bruiloftsdecoratie

Kaarsen zijn romantisch en geven ook nog eens licht. Super handig. Ze kosten niet veel geld en je kunt ook nog kiezen voor geurkaarsen om de sfeer extra romantisch te maken. Niet iedereen houdt van geurkaarsen, dus kies voor een bescheiden parfum.

Kies voor een foodtruck

Een foodtruck kan natuurlijk ook gespecialiseerd zijn in bepaalde drankjes, maar kies in elk geval voor iets apart. Iets extra’s dat je kunt aanbieden op je bruiloft. Dat onthouden mensen en zullen ze bovendien zeer waarderen. De foodtruck zelf ziet er al hartstikke gezellig uit en zal functioneren als een ijsbreker. Het is gewoon een hartstikke gezellige én nuttige toevoeging!


Ga naar Foodtrucks professionals


Kies een bruiloftsthema

Nog een echte sfeermaker is een thema voor je bruiloft. Het hoeft niet over de top te zijn, juist een subtiel thema is hartstikke leuk. Denk bijvoorbeeld eens aan het thema tropisch, of kitsch. Roze flamingo’s en veel te veel goudgekleurde voorwerpen!

Serveer midnight snacks

Iedereen kan een warme hap na het feesten wel waarderen. Bovendien, degene die niet hoeven, slaan gewoon over of nemen een laatste drankje. De keuze is er in elk geval en dat is voor de gasten hartstikke fijn. Bovendien helpt een gevulde maag bij een fijnere terugreis naar huis of naar het hotel. Tevens is het een teken dat het feest bijna is afgelopen. Je kunt er ook nog voor kiezen om als bruidspaar een laatste dans te doen terwijl de gasten langs de kantlijn genieten van hun hapje.


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation