Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefdestour door Europa | Check de leukste dance party's 2024

Liefde moet je vieren en dat geldt vooral voor newlyweds! Ben je pasgetrouwd met de liefde van je leven en wil je dit vieren door niet één, maar een aantal geweldige feestjes? Check dan deze lijst met de mooiste partyplekken in Europa. Dat is nog ‘ns een citytrip!


Dance party huwelijksreis door Europa

Een stedentrip met allemaal feestjes is een intensieve manier om je huwelijk te vieren, dus maak je borst maar nat en laat je inspireren door deze vijftien party-steden in Europa:

- Parijs is een elegante stad, maar je kunt hier ook prima een nachtje stappen. Er zijn veel hippe clubs en bars en ook grote festivals zoals Rock en Seine, dat drie dagen duurt.

- Het Kroatische eiland Hvar heeft prachtige architectuur en het is hier nooit stil. Feestjes op jachten zijn veelvoorkomend.

- Belgrado (Servië) kent veel clubs en nog meer feestgangers. In de zomer worden er veel feestjes gevierd op het water, met spectaculair uitzicht.

- In Cannes is het gewoonlijk om van de ene club naar de andere te hoppen. Je vindt hier veel dj’s in hippe clubs.

- Ayia Napa, een kuststadje op Cyprus, staat bekend om twee dingen: prachtige stranden en een wild nachtleven. Een bierstrand of een bootfeestje is hier niet zeldzaam. Ook schuimparty’s vind je hier veel.

- Thessaloniki in Griekenland zit propvol met studenten, dus er is altijd wel een feestje te vieren. Live muziek, cocktailbars en clubs vind je hier in elke straat.

- Marbella, Spanje. Wat een heerlijke stad. Hier vind je de allerrijksten, met hun luxe jachten en dagelijkse bezoekjes aan de populairste clubs.

- In het stadje genaamd Novalja, op het Kroatische eiland Pag, kan je maar beter je bikini of zwembroek aantrekken. Feestgangers besteden hun dag en nacht aan het zwembad of strand.

- Fan van elektronische muziek? Dan moet je in onze hoofdstad wezen. Amsterdam heeft elk jaar techno- en dancefeestjes waar je u tegen zegt.

- De coolste club in Barcelona is Opium, waar je overdag kunt loungen aan het strand en ’s nachts kunt raven op muziek van David Guetta en Avicii.

- In Kopenhagen vind je maar liefst 111 discotheken verspreid over de stad. Het hele jaar rond kan je je hardcore-hart ophalen.

- Ibiza trekt al jarenlang feestgangers vanuit de hele wereld aan. Te gekke strandfeesten, clubs en ’s werelds grootste nachtclub Privilege in combinatie met beroemde dj’s.

- Berlijn komt tot leven in de nacht, wanneer technomuziek uit onverwachte hoeken komt. Een populaire club, de Golden Gate, bevindt zich in een oude fietsenwinkel. De hardcore feestbeesten dansen tot vroeg in de ochtend.

- In München vind je het grootste bierfestival van de wereld, maar je kunt hier ook naar leuke cabaretshows, cocktailbars en bierhallen.

- Budapest staat bij ons op nummer één. Je vindt hier spa’s om overdag bij te komen en ’s nachts overal clubs, cocktails en gave lichteffecten waardoor elk leeg strand tot een spetterend feest wordt omgetoverd.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation