Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Leukste spa’s voor verlovingsreisje of minimoon

Verloofd? Hoera! Vier het met een reisje naar een romantische bestemming waar je al helemaal in de mood komt voor je bruiloft. Deze tripjes zijn overigens ook heel erg leuk als minimoon, ze zijn dichtbij en ideaal voor een lang weekend!

© Sergey Didenko | Shutterstock·com

Verlovingsreisje naar IJsland

Als we het over spa’s hebben, kunnen we IJsland niet overslaan. Alleen de adembenemende natuur is al genoeg om je geest compleet te bevrijden van alle drukte en stress die je had. De Blue Lagoon is een openluchtspa, dat wil zeggen midden in de natuur. Je bent daar omringd met vulkanische lavavelden – klinkt gevaarlijk, is het niet. Het zwembad is gevuld met warm zeewater, rijk aan voedende algen. Neem een moddermasker en een heerlijke massage en geniet van deze heerlijke traktatie met je verloofde.


© Izabela23 | Shutterstock·com

Love holiday in Boedapest

Eén van de beste manieren om de liefde te vieren is met een love holiday in Boedapest. Hongarije klinkt misschien niet heel romantisch voor de meesten, maar daar wordt je aangenaam in verrast. Boedapest heeft namelijk 118 natuurlijke bronnen en die vind je allemaal in de stad met de toepasselijke naam ‘City of Baths’. Je zult hier geen moeite hebben met het vinden van een spa waar jullie samen heerlijk kunnen ontspannen en waar de romantiek al flink wordt aangewakkerd.

Weekendje spa in Frankrijk

Frankrijk is voor heel veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. Je kunt er heerlijk eten, het klimaat is zeer aangenaam en je kunt zowel op het platteland als in de drukke stad prima vertoeven. Ook de spa’s mogen er zijn. Zo vind je drie uur ten zuiden van Parijs Vichy, een spa dat bekend staat om z’n bronnen vol met mineralen. Je kunt hier terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen. Het ultieme relax-weekendje!

Minimoon naar Italië

Wat ons betreft is Italië één van de meest romantische landen in Europa. That said, er is in elk Europees land in Europa wel een heel romantisch plekje te vinden, maar nu hebben we het even over Italië! In Toscane vind je een geweldige plek genaamd het Montecatini Terme. Je raadt het misschien al: het is een spa. En wat voor één. Je kunt hier genieten van een glas rode wijn in het bubbelbad onder de noemer ‘therapeutisch drinken’. Sign us up!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation