Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lekker bewegen in je trouwjurk | Check onze tips over hoe je optimaal beweegt!

Voor de vrouwen onder ons die al jaren dromen van een lange jurk met een meterslange sleep en veel franjes, oftewel een echte prinsessenjurk, hebben jullie wel eens nagedacht over je bewegingsvrijheid in zo’n megajurk? Wij wel! Check onze tips over hoe je optimaal beweegt én geniet van je bruidsjurk.

Goede houding en uitstraling

Je houding verandert al enorm als je rechtop staat en je schouders naar achteren houdt. Met een rechte rug lijk je veel zelfverzekerder en op zo’n dag waarop iedereen naar je kijkt, wil je er natuurlijk zelfverzekerd uit zien. Zoals ze vroeger al zeiden: borstjes vooruit, lippen getuit. Nu hoeft dat niet letterlijk, maar probeer een aantal weken voor je bruiloft al te oefenen met je houding. Als je rechtop staat, lijk je al langer. De lange jurk komt dan mooier uit!

Oefen niet alleen met je houding, maar trek ook eens de jurk aan

Probeer dingen die eigenlijk heel normaal zijn: omdraaien, door deuren lopen, gaan zitten en opstaan. Met een hele grote jurk zijn al deze zaken een stuk moeilijker. Ook zoiets simpels als even plassen is met een grote jurk een enorme opgave. Het is niet voor niets dat veel bruidjes iemand meenemen naar het toilet om hen te helpen.

Dansen in trouwjurk op hoge hakken

Als je bovenstaande zaken allemaal onder de knie hebt terwijl je de jurk aan hebt, probeer alles dan nog eens met je bruidsschoenen aan. Als je hoge hakken draagt, kunnen al deze alledaagse handelingen weer heel anders aanvoelen. Oefening baart kunst, en als je even dooroefent, ziet het er op jullie bruiloft eruit alsof je nooit anders hebt gedaan dan rondparaderen op hoge hakken en in een prachtige bruidsjurk.


Ga naar Be Inspired op Trouwen.nl | Schoenen


Daarnaast hebben je schoenen ook even de tijd nodig om ingelopen te worden

Probeer ook eventjes te dansen, dat is immers weer anders dan lopen, staan en zitten. Succes!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation