Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Koele tips voor een warme bruiloft

Ieder bruidspaar hoopt natuurlijk op een zonnige bruiloft. Zeker als je in de zomermaand trouwt. Maar nu de temperatuur behoorlijk oploopt, kun je je als bruidspaar misschien soms vertwijfeld afvragen of het niet tè warm is. Vooral voor oudere gasten en hele jonge kinderen kan het snel te warm worden.

Maatregelen treffen voor warme trouwdag

Gelukkig hoeft dit geen enkel probleem te zijn en kun je verschillende maatregelen treffen om het hoofd koel te houden op warme dagen. Hoe doe je dat?


Creëer schaduwplekken op je trouwlocatie

Zorg in ieder geval voor ruim voldoende schaduwplekken! Is de trouwlocatie niet voorzien van natuurlijke parasol, zoals platanen, zet dan veel parasols of tentjes neer op de plaats van de ceremonie is en daar waar jullie met de gasten heerlijk gaan toosten en borrelen. Vooral parasols zijn tegenwoordig in de mooiste kleuren te verkrijgen.


Drinken, drinken en nog eens drinken…

Zorg ervoor dat er meer dan voldoende drinken is voor de gasten. Lekkere koele drankjes zullen het goed doen. Deel extra flesjes uit aan de gasten. Een leuk idee is het om er gelijk een persoonlijke wens van jullie als bruidspaar aan het flesje vast te maken.


Verfrissingsdoekjes voor de gasten

Een leuk item om als extra mee te geven aan de gasten: verfrissingsdoekjes. Gasten hebben gelijk iets in handen waarmee ze letterlijk hun hoofd en handen kunnen verfrissen. Tip: zorg voor ruim voldoende doekjes, zodat je vaker uit kunt delen:

Lees ook Een hele warme trouwdag

Zonnebrandolie op je bruiloft? Smeren maar!

Natuurlijk wil je tijdens je trouwdag niet het risico lopen op verbranden. Niet voor jezelf en niet voor de gasten. Leg daarom verschillende flesjes of tubes zonnebrandcrème klaar in verschillende sterktes, zodat jouw gasten zich goed kunnen beschermen:


Extra attent

Als extra attentie kun je de gasten verrassen met ‘coole items’ als hoeden, waaiers, teenslippers, zonnebrillen, petjes, waterijsjes en heerlijke koele drankjes. De echte hitte kun je zelf natuurlijk niet verdrijven, maar met bovenstaande tips en het gebruiken van je gezonde verstand wordt ook jullie zomerse bruiloft een tropisch feest waar je nog lang met veel plezier en warme gevoelens aan terug zal denken.

Kijk voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation