Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Kledingcrisis bij de bruidegom om trouwpak & accessoires?

Misschien had je nooit gedacht dat je het als man zou zeggen, maar wat moet je aan?! Er zijn zoveel trouwpakken beschikbaar en om het nog erger te maken kun je alles naar wens laten aanpassen... Laat je inspireren

Match met de jurk van de bruid


Vergeet niet dat je rekening moet houden met de jurk van je bruid en het thema van de bruiloft, maar dat is geen reden om lekker je eigen gang te gaan en te kiezen wat je zelf echt mooi vindt en welk pak je goed staat. Die twee punten zijn natuurlijk wel een vereiste!

Soort trouwpak


Bedenk eerst eens wat voor een type pak je wilt hebben en welke kleur het moet worden. Zwart of grijs is al lang niet meer de standaardkleur voor een trouwpak, je hebt tegenwoordig ook prachtige metallic kleuren of een combinatie van kleuren. Denk ook aan je stropdas of strik (welke van de twee wordt het?) en de (kleur)combinatie met de rest van het trouwpak. Wanneer je voor een motief kiest, zorg er dan voor dat de stropdas of strik géén motief heeft, dit wordt te druk en misstaat al heel gauw.

Corsage laten mee bepalen


Wellicht zijn de corsages al uitgezocht voor de bruiloft, dan is het handig om een foto of een corsage mee te nemen met het uitzoeken van het trouwpak. Als je nog geen idee hebt hoe de corsages eruit komen te zien, dan is dat lekker handig voor jou; je hoeft geen rekening te houden met de corsages. De corsages worden dan aangepast op jullie kleding en het thema van de bruiloft.

Kleur pak


Wees niet bang om kleuren te combineren! Met een goede combinatie val je op en weet iedereen in één opslag wie de bruidegom is – en niet omdat je eruit ziet als een clown, trust us! Een heel hippe combinatie is een beigepak met een roze stropdas. De stropdas hoeft natuurlijk niet knalroze te zijn, het ligt ook erg aan de persoon en hoe het pak gedragen wordt. Vaak geldt: hoe donkerder de huidskleur, hoe beter een knalkleur staat. Heb je een erg lichte huid? Neem dan niet een te felle kleur roze. Een andere leuke optie bij dit pak is een jeans blauwe of een witte stropdas. Succes met de zoektocht!

Geschreven door: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation