Kies jij voor een ring met een blauwe edelsteen?

Bij een trouwring denken veel mensen aan een zilveren of gouden ring met een steen erin. Een trouwring kan echter zo veel meer zijn! Niet alleen symbolisch bedoeld. Een trouwring kan een echt kunstwerkje zijn, een persoonlijk gesmede ring in elke kleur die je maar wenst!
ring blauwe edelsteen

Ring met een blauwe edelsteen


Ik snap het ook niet: als vrouw zijnde lijk ik wel een zwak te hebben voor elke soort ring en diamant. Als het maar shiny is, wil ik het wel om mijn vinger dragen. Wanneer je voorbij al dat glinsterends in de vitrine loopt, moet je wel even binnen kijken. Eventjes maar, alleen even kijken… Helaas gaat dat niet altijd op, vaak is het bij ‘even kijken’ al te laat: je hebt een nieuwe ring erbij.
ring blauwe edelsteen

Welke tekst in je trouwring?


Een trouwring koop je echter niet zo halsoverkop. Daar denk je over na. Wat voor een vorm wil ik, wat voor een edelsteen, welke inscriptie, welk materiaal? Een trouwring wissel je niet de ene week om met een andere, een trouwring is voor altijd.

Kies je voor een ring met een blauwe edelsteen?


Je kan je overal door laten inspireren en de nieuwe ideeën verwerken in je ring. Wist je dat er zelfs ringen gemaakt worden die geïnspireerd zijn door papegaaien? De felle kleuren van de vogels worden de basis voor de kleuren van de stenen van een prachtige ring. Een gouden ring, een zilveren ring of witgouden ring – het is allemaal jouw keuze. Laat je ook inspireren door de dieren om je heen en wie weet heb jij straks een super unieke ring met de mooiste edelstenen!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation