De mooiste inspiratieteksten voor in je trouwring

De tijd dat mensen alleen hun trouwdatum en de naam van hun geliefde in hun ring lieten graveren, is voorbij. Tegenwoordig kan alles, dus laat je fantasie de vrije loop. Dit zijn de mooiste ideeën voor een tekst in je trouwring.

inspiratieteksten voor in je trouwring

Songtekst


Hebben jullie een favoriet nummer? Vast wel! Kijk eens of er een gave, korte tekst in staat die geschikt is om in jullie trouwring te laten graveren. Je kunt ook een bekende zin uit een voor jullie speciale film gebruiken; misschien wel uit de film die jullie zagen tijdens de eerste date.

Bijzondere plek


Een bepaalde plek kan voor jullie bijzondere herinneringen oproepen. Bijvoorbeeld de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd of waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Zoek de coördinaten op en laat die in de ringen zetten.

inspiratieteksten voor in je trouwring

Symbool


Geen letters of cijfers, maar een symbool dat bij jullie past. Een hartje, hondenpootje, ster of misschien wel een muzieknoot. Of denk eens aan het yin-yang teken, of het oneindig-teken als symbool van jullie oneindige liefde.

Bijzonder woord


Omschrijf elkaar met één woord en laat dat in de ring zetten. Nog specialer: kijk of het mogelijk is om het speciale woord in je eigen handschrift in de ring te graveren. Wat dat woord moet zijn? Dat is voor ieder natuurlijk persoonlijk.

inspiratieteksten voor in je trouwring

Motto


Hebben jullie samen een motto? Dat kan ook geschikt zijn om in de ringen te graveren. Bijvoorbeeld ‘never give up’ of ‘liefde overwint alles’.

Gelovig?


Zijn jullie gelovig? Kijk of er een mooie spreuk uit jullie geloof geschikt is om in de ringen te laten zetten.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation