Kies jij voor een gouden trouwring met diamant?

Diamooooonds are a girls best frieeend… Dat snappen wij wel. Iedereen wordt toch warm van zo’n vriendelijk glinsterende, schitterende, adembenemende diamanten ring? Met een diamanten ring aan je vinger voel je jezelf mooi, gewaardeerd en geliefd. Want zo’n ring krijg je natuurlijk van je grote liefde.
gouden trouwring diamant

Herkennen echtheid diamant


Misschien gaan jullie wel samen een diamanten ring uitzoeken. Er zijn een aantal manieren om te kijken of een diamanten ring echt is. Zo kun je op de ring ademen en een echte diamanten ring verdampt je adem snel. Bij een nepdiamant zal de wasem niet snel verdwijnen. Deze manier is niet helemaal waterdicht, want als er een olielaagje of een beetje vuiligheid op de diamanten ring zit werkt de ademtest niet. Je kunt daarnaast ook op het gewicht van de diamanten ring letten. Een zwaardere ring is niet altijd beter. Een populaire nep diamant, cubic zirconia, is zo’n driekwart zwaarder dan een echte diamanten ring. Ook zal een echte diamanten ring oplichten onder uv-licht. De ring licht dan blauw op. Hoe lichter de kleur blauw, hoe waardevoller de diamanten ring! Ook de slijpvorm en bepaalde oneffenheden zijn kenmerken voor een echte diamanten ring. De oneffenheden kun je namelijk niet namaken.

gouden trouwring diamant

Waar gouden trouwring met diamant kopen?


Mocht je twijfelen over de echtheid van de diamanten ring of heb je geen zin om je zorgen te maken of je wel een echte krijgt, neem dan contact op met onze professionals. Dan weet je zeker dat het goed zit!

 trouwring diamant

Hoe onderhoudt je een gouden trouwring met diamant?


Als je eenmaal een diamanten ring hebt gekregen, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Hoe kun je dat gemakkelijk doen? Ten eerste kun je natuurlijk een goede professional opzoeken om jouw diamanten ring schoon te maken. Kijk daarvoor op onze pagina onder professionals. Ten tweede is het voor een prachtige diamanten ring noodzakelijk om de ring eens per maand schoon te maken. Alleen dan behoud je de prachtige glans behouden waar diamanten ringen om bekend staan.

gouden ring diamant

Thuis schoonmaak tips


Maak een warm sopje met afwasmiddel en borstel de diamanten ring met een tandenborstel. Spoel hem met warm water af. Dep de diamanten ring droog met een zachte doek die niet pluist. Een huismiddel om de diamanten ring schoon te maken in plaats van een sopje is ammoniak en water van gelijke delen. Een half uur weken en daarna op een stuk papier laten drogen. Zo blijft jouw diamanten ring eeuwig mooi en als nieuw, net zoals jullie liefde!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation