Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Ketting voor de bruid in zilver

Hou je niet van gouden sieraden of draag je ze in het dagelijks leven nooit? Dan wil je vast voor je trouwdag ook niet gaan voor goud. Zilver is een perfecte keuze voor de bruid die iets anders wil.

Sieraden trouwjurk


Sieraden maken jouw trouwjurk helemaal compleet. Met de juiste sieraden kun je de jurk vaak nog specialer maken. Kies daarom zorgvuldig wat je gaat dragen!

Bruidssieraden Swarovski shopping


Bling bling en zilver combineren? Ga dan voor de bruidssieraden van Swarovski. Gegarandeerd stuk voor stuk eyecatchers dankzij de kenmerkende fonkelende Swarovski-steentjes.

Ga naar Bruidssieraden Swarovski shopping

Sieraden Lucardi ketting


Is een lange ketting met een hartje eraan uitgevoerd in zilver jouw wens? Kijk dan eens bij Lucardi! Ook bijzonder in de collectie: een zilveren ketting met munten voor een nostalgische look.

Ga naar Sieraden Lucardi ketting

Bruidssieraden set


Een zilveren ketting maak je af met zilveren oorbellen en een armband in dezelfde stijl. Ook in het zilver heb je complete sets bruidssieraden. Zo zijn alle sieraden bij elkaar passend qua look and feel. Dit staat rustig en chique.

Ga naar Bruidssieraden sets

Choker ketting voor de bruid


Een choker ketting legt de nadruk op je hals; deze korte ketting heb je uiteraard ook in talloze varianten in het zilver.

Ga naar Choker ketting voor de bruid

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation