Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kaftans & sieraden huren bruid & gasten Marokkaanse bruiloft

Ga je jouw bruiloft vieren in Marokkaanse stijl? Of ben je op zoek naar de perfecte outfit voor een Marokkaanse bruiloft? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! Lees hier hoe je prachtige kaftans en schitterende sieraden kunt huren, zowel voor de bruid als voor de gasten. Laat je inspireren!

Inspiratie uit het Marokkaans koninklijk huis

Laat je inspireren door de elegantie en pracht van het Marokkaans koninklijk huis. Denk aan weelderige stoffen, levendige kleuren en verfijnde details die doen denken aan de sprookjesachtige paleizen van Marokko. Met onze outfits en sieraden waan je jezelf in een echt sprookje op de bijzondere dag van de bruiloft.


Lees ook Marokkaanse bruiloft


Marokkaanse Kaftan jurk huren

Een Marokkaanse bruiloft is niet compleet zonder een schitterende kaftan. Kies uit een scala aan prachtige ontwerpen, kleuren en patronen. Of je nu de bruid bent of een van de gasten, er is voor ieder wat wils. Er bestaan duizenden patronen, kleuren en ontwerpen. Kies wat bij je past!

Sieraden voor bij je traditionele kaftan huren

Een traditionele kaftan wordt pas echt compleet met de juiste sieraden. Van fonkelende oorbellen tot elegante armbanden, maak je look helemaal compleet met een paar prachtige sieraden. Zo ga je stralend de dansvloer op!


Lees ook De rijkdom van de Marrokaanse bruiloft


Gasten kunnen ook een outfit huren

Ook als gast wil je schitteren op een Marokkaanse bruiloft. Huur een outfit die past bij de feestelijke sfeer en waarin je je op en top speciaal voelt. Laat je betoveren door de pracht van traditionele Marokkaanse kledij.

Feestelijke jelabat huren

Wil je iets unieks dragen op de bruiloft? Huur dan een jelabat met prachtige details en kleuren. Je zult zeker opvallen en stralen op deze bijzondere dag. Deze kledij is typisch Marokkaans en bestaat uit vele kleuren. Je vindt ongetwijfeld iets dat perfect bij jezelf en de bruiloft past!
Ga naar Kaftans & sieraden huren voor Marokkaanse gasten en bruid

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation