Welke.nl

Jullie persoonlijke trouwfilm

Heb je als klein meisje wel eens de hoofdrol willen spelen in een Disney film? Waarin de prinses altijd super mooi eruit ziet en aan het einde altijd krijgt wat zij wil, namelijk haar grote liefde? Dan is dit je kans. Laat een trouwfilm maken van jullie bruiloft en speel samen met je aanstaande man, je grote liefde, de hoofdrol in jullie eigen persoonlijke trouwfilm!

videograaf_bruidsfotograaf_trouwen_2

Persoonlijke trouwfilm


En een beetje Disney mag het best zijn, want Disney films hebben altijd een happy end. Jullie persoonlijke trouwfilm zal ook eindigen met een happy end. Laat de trouwfilm in elkaar draaien zoals jullie dat willen of laat je verrassen. Naast een prachtige, sprookjesachtige film krijg je ook een prachtige herinnering voor altijd. De trouwfilm is uiteraard digitaal heel gemakkelijk te delen met familie en vrienden.

videograaf_bruidsfotograaf_trouwen

Een video en fotograaf samen


Even een mailtje of een upload naar Facebook en jouw dierbaarste vrienden zullen kunnen meegenieten van jullie droomdag. Is dat zoetsappige niet echt jouw ding? Dan kan de videograaf ook een hele stoere, klassieke of moderne trouwfilm maken. Het is maar net wat jullie zelf willen. De trouwfilm kun je als hoofdproduct laten ontwikkelen, maar ook als bijzonder extraatje. Er worden natuurlijk altijd ook nog foto’s gemaakt. Wanneer je beide bedrijven inschakelt – een videograaf en een fotograaf – ben je er tenminste van verzekerd dat werkelijk alle mooie momenten op de bruiloft worden vastgelegd.

videograaf_bruidsfotograaf_bruiloft

Filmen van mooie momenten


Een bruiloft is een mooie, maar ook drukke dag. Natuurlijk genieten jullie volop, maar de kans is groot dat je wel een paar mooie momenten mist. Deze mooie momenten kunnen heel klein zijn, bijvoorbeeld jullie ouders die elkaars handen vast houden of elkaar net even een vluchtig kusje geven. Wanneer je dan jullie trouwfilm bekijkt is het heel mooi om dit soort momenten opnieuw te ontdekken. Zo blijft de trouwfilm elke keer vernieuwend!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation