Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Je favoriete buitenland als bruiloft thema

Voor veel bruidsparen is het een droom om in het buitenland te trouwen. Dat kan natuurlijk, maar je kunt het ook omdraaien en de sfeer van jullie favoriete land naar Nederland halen. Kies een passende locatie en laat items van het betreffende land in de styling en decoratie van alle bruiloftsuitingen terugkomen.

Viva la France feestje

Elegant, chique en romantisch zijn de uitgangspunten voor de Franse bruiloft. De basiskleur is wit, de accentkleur goud. De champagne mag rijkelijk vloeien en de gasten genieten van een heerlijk gastronomisch diner. Tussen de dinergangen door gedanst. Naast de elegante bruidstaart, mogen de petit fours en kleurrijke macarons natuurlijk niet ontbreken. Als Franse bruid draag je een bloem bloemen in je haar of een ragfijne, kanten sluier. De bruidegom draagt een elegant pak.

Bella Italia bruiloft

Typerend voor een Italiaanse bruiloft zijn een uitgebreid diner aan lange tafels, scooters, olijfbomen, veel windlichten en stijl. Als decoratie en styling kun je denken aan: pompons in de kleuren van de Italiaanse vlag, veldbloemen, glazen potten gevuld met pasta’s, schalen met vers fruit, bloedrode tomaten, karaffen wijn en gekoelde drankjes als Prosecco en Grappa.

Oriëntaalse bruiloft

Passend bij het mystieke karakter van een Oriëntaalse bruiloft zijn de kleuren rood en goud, een Orchidee in het haar van de bruid, Lotus bloemen, lichte en soepele stoffen voor bruidspaar en gasten, blote voeten, papieren parasols, crêpe lampionnen en palmbomen. Gasten genieten aan prachtig gedekte tafels van een diner waar de symboliek voor de verschillende gerechten heel belangrijk is. Gelukskoekjes met een persoonlijke wens van het bruidspaar voor de gasten mogen natuurlijk niet ontbreken.

Brainstormen over thema

Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorbeelden van landenthema’s. Ieder land kun je als thema gebruiken. Ga lekker bij elkaar zitten om te brainstormen en laat je gedachten heerlijk op de vrije loop. Knip en plak plaatsen voor een moodboard of maak gebruik van de digitale variant op pinterest.

Geschreven door Marion van Zutphen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation