Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Inspiratie opdoen voor je bruidsmake-up

Tijdens je bruiloft zijn er ontzettend veel ogen en niet te vergeten camera’s op jou, de bruid, gericht. Best wel belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je bruidsmake-up echt on point is. Neem de tijd om inspiratie op te doen en probeer vooral veel verschillende dingen uit.

Zelf bruidsmake-up doen


Veel bruidjes kiezen ervoor om zelf hun bruidsmake-up te doen. Je weet immers zelf het beste wat goed bij je past en het bespaart ook veel geld. Onze tip is: ga veel oefenen. Je kunt wel op Pinterest een mooi plaatje uitzoeken, nadat je de make-up hebt aangebracht ziet het er vaak toch anders uit bij jezelf dan op zo’n foto van internet. Met je kapsel moet je vaak ook even oefenen, met je bruidsmake-up is dat niet anders. Probeer verschillende dingen uit, neem de tijd.

Een visagist inhuren


Ben je zelf geen make-upwonder? Huur dan alsjeblieft een goede visagist in. Vraag niet of de kapper even je bruidsmake-up erbij wil doen, want hoe goed je kapper ook kan zijn, make-up is nu eenmaal niet zijn of haar expertise. Dat zijn kapsels. Ga naar een visagist en ook hier geldt: probeer verschillende dingen uit. Kijk of de visagist goed bij je past en of ze begrijpt wat jouw wensen zijn en of ze deze ook tot uiting kan brengen. Doe dit dus niet in de laatste week voor je bruiloft, maar enkele weken of zelfs maanden voor die tijd.

Witte kleding bij make-up proef


Ga je naar de visagist voor een proefmake-upje? Doe dan een wit shirt aan. Dat maakt echt een verschil! Je trouwjurk zal waarschijnlijk ook wit zijn. Zo niet, draag dan hetzelfde kleur shirt als je trouwjurk. Sommige kleuren make-up zien er namelijk heel anders uit als je een ander kleur shirt draagt.

Pop the colour


Zorg voor een beetje kleur in je bruidsmake-up. Een kleurtje blush of een mooie lippenstift kan je hele uitstraling echt laten knallen. Vooral in combinatie met een hagelwitte trouwjurk staat dit gewoon super mooi. Vergeet niet om voorbeelden mee te nemen naar de visagist van wat je mooi vindt. Veel plezier!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation