Ideetjes & afbeeldingen van hippie bruiloft

Tijdens een hippie bruiloft wordt een uitbundig feest verwacht dat is aangekleed in Woodstock-stijl. Niet voor niets wordt gezegd over het hippie tijdperk: ‘wanneer je je de jaren 60 nog herinnert, was je niet echt’. Deze bruiloften worden vaak gegeven door excentrieke individualisten en creatieve bohemiens.

De hippie bruidsjurk


Een kanten maxi dress doet ons denken aan een boho-hippie look a la Kate Moss. Daarbij zijn platte sandalen versierd met bijvoorbeeld kleine stenen en bloemen een echte must-have en maken de outfit compleet.


Fotocredit: Bordovska Iryna | Shutterstock.com

De hippie trouwlocatie


Een hippie bruiloft vindt zonder twijfel buiten plaats. Als je een grote tuin hebt en een klein aantal personen verwacht, kun je erover nadenken om de bruiloft thuis te organiseren. Daarnaast kun je erover nadenken om de bruiloft in een stadstuin of park te organiseren, het biedt voldoende ruimte en iedereen is vrij om te gaan en staan. Tot slot verhuren knusse cafes hun locatie ook als partijlocatie.

Dinner & decoratie


Heb je al aan foodtrucks gedacht? Een verscheidenheid aan eten en drinken uit trucks tref je doorgaans niet op een bruiloft. Daarnaast kun je erover nadenken om een bruidstaart te vervangen door verse cupcakes. Lantaarns en kaarsen roepen een echt flower power gevoel in ons naar boven en geven daarmee de locatie een finishing touch.


De gasten


‘Blijf jezelf, dan doe je al gek genoeg’, luidt het thema. Natuurlijk kan je erover nadenken om de gasten vooraf te informeren over een mogelijk thema. Toch moet iedereen vrij zijn om te dragen waarin hij of zij zich prettig en comfortabel voelt. Ook voor gasten moet de voorbereiding stressvrij zijn.

De muziek


Met een typische Gypsy band creëer je een waanzinnig feest. Deze muziek moedigt iedereen met plezier de dansvloer op van jong tot oud.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation