Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksreis waar altijd sneeuw te vinden is

De meeste stelletjes willen graag trouwen in de zomer, als het lekker weer is en je in de buitenlucht je bruiloft kunt vieren. Dan is het wel lastig als je graag op wintersport wil voor je huwelijksreis. Of niet? Er zijn landen waar je altijd sneeuw kunt vinden, zelfs in de zomer!

Op wintersport als huwelijksreis

Voor wie gek is op de sneeuw en alle gezelligheid die daarbij hoort, is een wintersportvakantie als huwelijksreis echt een must. Het contrast met een zomerbruiloft is wat groot, maar dat mag de pret niet drukken. Eigenlijk is een wintersportvakantie in de zomer helemaal geen gek idee. Je kunt namelijk wel genieten van de zon en een fijne temperatuur terwijl je door de sneeuw skiet.

Landen waar altijd sneeuw is

Landen met sneeuw zijn dichterbij dan je denkt. Zo kun je al binnen enkele uren op de skipiste staan als je dat zou willen. Of je begint direct aan après-skiën om je kersverse huwelijk eens goed in te luiden. Hieronder een aantal landen waar je geweldig goed kunt skiën, zelfs in de zomerperiode:

• Oostenrijk! Een heel populair skioord voor vele Nederlanders onder ons. Je kunt hier ook geweldig wandelen en genieten van het uitzicht, want dat is zeker adembenemend. Als je besluit op huwelijksreis te gaan naar Oostenrijk, bezoek dan zeker eens een lokaal café.


Ga naar De Zugspitze


• Zwitserland mag niet ontbreken wanneer we het hebben over wintersportvakanties als huwelijksreis. Niet alleen kan je hier geweldig mooi skiën rond de Matterhorn, ook is Zwitserland een geweldig romantisch land. Ideaal voor tortelduifjes!


Ga naar Skigebied Matterhorn Zwitserland


• Wil je iets verder weg, overweeg dan eens Argentinië. Misschien niet het eerste land waar je aan denkt qua wintersport, maar zeker de moeite waard. Dankzij de hoogte van de bergen in dit land heb je altijd sneeuw. Zin in een paar uur strand? Met het vliegtuig ben je binnen anderhalf uur op een zonovergoten strand.


Ga naar Argentinië skigebied


• Nieuw-Zeeland staat niet bepaald bekend om zijn wintersport, maar heeft wel twee plekken waar je lekker kunt skiën: Turoa en Whakapapa. Een huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland is best heel bijzonder, dus beperk je niet alleen tot de wintersportgebieden van dit land.


Ga naar Turoa & Whakapapa


• Canada. Bij uitstek geschikt voor een heerlijke wintersportvakantie/huwelijksreis. Neem een skilift naar de toppen van Blackcomb Glacier en geniet van de prachtige vergezichten. Tip: ook een perfecte plek voor een aanzoek. Vele mannen hebben hier hun liefje ten huwelijk gevraagd!


Ga naar Blackcomb Glacier


• Frankrijk. Iets dichterbij dan een paar van de vorige wintersportlanden. Parijs is natuurlijk de stad van de liefde, daar ga je tijdens je huwelijksreis ook even langs, maar voor het skiën moet je zijn op Mont-de-Lans Glacier. Daar kun je maar liefst elf verschillende routes skiën. Jullie vermaken je dus wel!


Ga naar Mont-de-Lans Glacier


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation